Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyK Lipám, Praha - Střížkov

K Lipám, Praha - StřížkovČástečně vybaveno
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 545 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Nabízím k prodeji pěkný byt 2+kk/L38m2 s prostornou slunnou zasklenou lodžií v prvním patře zmodernizovaného panelového domu s výtahem na Střížkově (metro C Střížkov cca 5 min. pěšky). Skvělá lokalita v ulici s původní zástavbou rodinných domů, z bytu je výhled to parku. V blízkosti škola, školka, dětské hřiště, veškerá vybavenost.

V bytě se nachází obývací pokoj (14,7m2) s dveřmi na lodžii; kuch. kout (4,5m2) s udržovanou linkou, plynovým sporákem a troubou a digestoří; ložnice 9m2; předsíň 5,8m2; koupelna s vanou a nové WC spojené s koupelnou (3m2), plastová funkční okna. Orientace na JV. Na chodbě za dveřmi se nachází komora/spíž 1m2. V domě kočárkárna.

Na podlaze je rozprostřen nový koberec v obou pokojích (není zatím nalepen, pokud by někdo chtěl jiný typ podlahy, ale v případě zájmu je možné dodělat), v koupelně, kuchyni a předsíni dlažba. Velmi kvalitní bezpečnostní dveře. Byt je částečně zařízený - je možno ponechat kvalitní lednici, pračku, nábytek na lodžii. Měsíční poplatky jsou cca 2700 Kč. Byt je v osobním vlastnictví, ihned připraven k nastěhování.

I offer for sale a nice apartment 2+KK (living room, bedroom, kitchen corner, bathroom, WC and a storeroom) with an enclosed balcony on the 1st floor (2nd above-ground level) of a renovated house with an elevator.

The house is located nearby Underground "C" station Střížkov, cca 5 minutes of walking. There is a very nice view from the balcony into a park. The flat is ready to move-in immediately. If requested the fridge, washing machine and some furniture can be left to the new owner. There are new carpets (only rolled-out, but it is possible to finalize them with a plinth if required) in the 2 main rooms and tiles in the entrance hall and bathroom, and a new toilet. There is lockable common room for bikes and prams in the house. Costs per month are cca 2700 CZK. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu374735
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.