Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyZbynická, Praha - Radotín

Zbynická, Praha - RadotínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Světlý byt 2+kk+šatna+2 balkóny po 5m2 v novostavbě Mramorka, kuchyňská linka se spotřebiči a vestavné skříně. Výtah, vlastní parkování přímo v objektu v podzemní garáži a pevné připojení 8kbit/s rychlý drát s wifi v ceně. Čerstvě vymalováno. V zimě teplo, v létě chládek. Klidná lokalita, výhled do zeleně, výborná poloha 3 min od nádraží Radotín (8 minut na Smíchovské a 15 minut na hlavní nádraží, ve špičce intervaly 10 minut). 3 minuty k Berounce, 5 minut k radnici, 10 minut ke škole i školce, 12 minut k novému přírodnímu koupališti (Biotop Radotín). 2 minuty Žabka, lékárna, 5 až 10 minut Albert, pošta, Billa. Více fotografií bude dodáno 1. května, kdy stávající nájemník opustí byt.

Flat full of light, 2+kk+dressroom+two 5sqm balconys, recently built - Mramorka project, kitchen furniture and equipment, built-in wardrobes. Elevator, own parking directly in the house in underground parkinkg and fixed internet line 8kbit/s with wifi included. Freshly repainted. In winter - warm, in summer-cold. Calm place, view to the green back yard. Good position 3 minutes from Radotin railway station (8 minutes to Praha-Smichov and 15 minutes to the main station, in peak periods of the day, a train every 10 minutes). 3 minutes to Barounka river, 5 minutes to the town hall, 10 minutes to shool or kindergarten, 12 minutes to the new natural swimming facility (Biotop Radotin). 2 minutes to Zabka, apotheke, 5 to 10 minutes to Albert, post office, Billa. More photos will be begining May, when the current customer leaves the flat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu375341
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.