Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyZvěřinova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Zvěřinova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 380 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 334 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám novostavbu půdního mezonetového bytu 3+KK v OV v Brno – Černovice, Zvěřinova 162/7. Byt je umístěn v 5. a 6. NP/6 cihlového domu. CP 78,8 m2 + 3,1 m2 lodžie.

Jedná se o velmi pěknou slunnou novostavbu mezonetového bytu s množstvím úložného prostoru (celkem 4x kvalitní vestavěné šatní skříně). Byt je orientován na východ, s krásným výhledem na Hády a Židenice, Slatinu.

Jedná se o nekuřácký byt!

V nižším podlaží bytu se nachází: vstup, chodba, pokoj, obývací pokoj + kuchyňský kout, koupelna s WC. V tomto podlaží jsou klasická kolmá plastová okna (včetně žaluzií a sítí proti hmyzu).

V horním podlaží mezonetu je další pokoj se střešními okny VELUX včetně doplňků žaluzie a sítě proti hmyzu). Přechod mezi spodním a horním podlaží prostřednictvím krásného dřevěného masitého schodiště z obývacího pokoje a kuchyňského koutu.

V kuchyňském koutu se nachází kvalitní kuchyňská linka (pořizovací cena cca 80.000 Kč) s luxusními spotřebiči (hlavně značky Siemens s pořizovací cenou cca 120.000 Kč). Konkrétně se jedná o: kombinovaná lednička s mrazničkou, elektrická sklokeramická indukční varná deska, myčka, kombinovaná mikrovlnná a horkovzdušná trouba, digestoř.

V koupelně s oknem je vana se skleněnou zástěnou pro sprchování značky RAVAK, elektrický topný žebřík.

V bytě je instalována luxusní a velmi úsporná klimatizace s tepelným čerpadlem značky Toshiba v každé obytné místnosti (pořizovací cena cca 150.000 Kč). Klimatizace určena k případnému chlazení a také topení! Byt má tedy vlastní vytápění včetně ohřevu teplé vody.

Vlastní satelit ke sledování televize (pořizovací cena cca 15.000 Kč). V bytě je zaveden kabelový internet + možnost kabelové televize.

Byt má velmi kvalitní bezpečnostní dveře, 4. bezpečnostní třídy (pořizovací cena cca 40.000 Kč).

Byt se nachází v nejvyšším podlaží domu klasické cihlové zástavby. V rámci výstavby byla provedena rekonstrukce střechy a provedena revize odpadů. Na střeše spodní části bytu možnost dobudování velké terasy (cca 2 x 10 m). Náklady za byt jsou celkem cca 2.000 Kč elektřina + 350 Kč voda a náklady společných prostor.

Součástí jsou i spoluvlastnické podíly na společných částech domu a pozemku.

Financování přes hypotéční úvěr je možné (s ručením kupovaného bytu).

V bytě se nachází nábytek a další vybavení, které je možné za úplatu odkoupit.

Uvolnění bytu: do několika dnů po domluvě.

Za domem dvorní trakt s lavičkami, zelení, prolézačkami a pískovištěm pro děti. V blízkosti MHD (bus i tram 250 m). Klidné prostředí, zeleň v okolí. Řeka Svitava, vzdálená cca 20 m. Cyklostezka před domem. V městské části je základní škola, školka, pošta, potraviny, sportovní centrum, restaurace. Cca 10 minut chůze se nachází Galerie Vaňkovka, náměstí Svobody, vlakové a autobusové nádraží. Umístění bytu je velmi výhodná i pro lidi, kteří jezdí autem. Velmi rychlý sjezd na dálnici směr Olomouc. Stejně tak blízké napojení na dálnici D1 směr Praha a D2 směr Bratislava. Parkování: před domem, případně možnost pronajmutí krytého garážového stání cca 50 metrů od domu.

P.S.: Nemám zájem o zastupování realitních kanceláří! RK volejte pouze s vážným zájemcem o koupi bytu, pro inzerci ne! Děkuji!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu377310
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.