Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 240 m² bez realitkySlánská, Brandýsek - Brandýsek, Středočeský kraj

Slánská, Brandýsek - Brandýsek, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 660 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velký rodinný dům v klidné oblasti Brandýsku. Dům je postaven ve stráni a má dvě podlaží, je možné využívat jako plněhodnotný dvougenerační nebo jednogenerační. První patro je řešeno jako 2+1, horní 4+1. V prvním patře se nachází dvě místnosti se vstupem na terasu, velká zimní zahrada, kuchyň, koupelna a samostatná sauna. V druhém patře jsou dvě ložnice, velice prostorný obývací pokoj s výdejním místem z kuchyně, kuchyně se špízem, samostatná toaleta a velká společenská místnost. Ze všech pokojů kromě společenské místnosti je také vstup na balkon.

Dům v posledním roce prodělal velkou rekonstrukci, při které proběhla výměna téměř celého topného systému, elektrických rozvodů a vody. Dům je zateplen a má plastová okna.

K domu patří také zděné hospodářské stavení, skleník, kopaný sklep a udírna. Na pozemcích je důmyslný systém přepadu vody. Nemovitost se rozkládá na svažitém pozemku o výměře 1247m2. Součástí nabízené nemovitosti je ještě přilehlá zahrada o výměře 810m2.

Vytápění elektřinou v podlahách, plynovým kotlem nebo kamny na pevná paliva napojenými na centrální topný systém nebo kombinací všech najednou. Dům je vybaven kamerovým systémem, v koupelnách kromě standardního topení ještě elektrickým topením v podlahách, hydromasážní vanou, hydromasážním sprchovým koutem.

Internet je možno zajistit rozvodem pevné telefoní linky, nebo pomocí LTE signálu.

V obci je dobrá občanská vybavenost, škola, školka, restaurace, fotbalové hřiště, několik obchodů. Vlaková a autobusová doprava. Autem do Prahy - Zličín je to cca 15-20minut. Kladno cca 10 minut.

Kontakt:

777148891

lzicarjunior@seznam.cz

RK a zprostředkovatelé prosím nevolejte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu380633
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.