Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 260 m² bez realitkyZatloukalova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj

Zatloukalova, Brno - Ivanovice, Jihomoravský kraj
Cena6 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 414 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům je navržen tak, aby „rostl“ s rodinou. Dispozici domu je možné bez velkých stavebních úprav a nákladů jednoduše a bez zásahů do statiky domu měnit.

Současnou dispozici představuje provoz, kdy přízemí tvoří jeden velký prostor zahrnující obývací část (se samostatným WC), jídelnu a kuchyni s přímým vstupem na terasu a zahrádku s bazénem, který je využíván jako společné místo rodiny.

Točitým schodištěm se vystoupá do patra, kde jsou vstupy do koupelny, WC a dvou samostatných „loftových“ prostor, nyní řešených v severní části pro rodiče a v jižní části pro děti.

Obě obytné části, rodičů i dětí, mají každá samostatné schodiště do podkroví. Prostor patra a podkroví je v obou částech půdorysně odskočený a opticky propojený průhledem vytvořeným absencí stropu. Tyto průhledy lze jednoduše zastropit lehkou dřevěnou konstrukcí a vytvořit tak dvojici pokojů spojených vzájemně schodištěm.

V současné době je takto upraven severní prostor, který je v patře využit jako ložnice rodičů a v podkroví jako pracovna.

Jižní prostor je bez zastropení, kdy v patře je herna a v podkroví ložnice.

V případě požadavku na úplné oddělení obou pokojů je možné vnitřní schodiště odstranit a prodloužit točité chodbové schodiště do podkroví. Tím se získají buď z jednoho, nebo druhého, nebo obou prostorů 2 až 4 klasické pokoje. Točité schodiště v chodbě je na tuto variantu již konstrukčně připraveno, takže se pouze „vloží“ jeho chybějící část mezi nynější nástupní a výstupní podestu.

Další možností je propojení podkroví v jeden velký ateliérový prostor s možností vstupu buď ze severního, nebo jižního loftu, nebo prodlouženým schodištěm z chodby s tím, že v patře vzniknou dva klasické pokoje a v celém podkroví samostatný ateliér o ploše 66m2.

Ve sklepě je kotelna, garáž pro 3 auta za sebou, prádelna s vanou a WC, komora a dílna.

Dům byl kolaudován v roce 1990, zateplen byl v roce 2006, v následujícím roce byl instalován nový plynový kondenzační kotel Viessmann. Topení je podlahové, regulace ekvitermní. Vynikající poloha domu na konci klidné, slepé ulice - v dosahu věškerá vybavenost , 50 kroků od lesa.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu384383
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha260
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.