Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 41 m² bez realitkyHollarovo náměstí, Praha - Vinohrady

Hollarovo náměstí, Praha - Vinohrady
Cena2 420 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 859 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Prodám hezký, světlý byt o dispozici 1+1, 41m2. Pokoj, kuchyně, předsíň, koupelna, záchod, komora. Okna jsou orientována na západ do vnitrobloku/zahrady. Klidná a bezpečná lokalita v centru města. Společný balkon na patře. Nízké provozní náklady. Byt je v procesu privatizace, podepsána kupní smlouva s městkou částí. Smlouva o smlouvě budoucí, poté kupní smlouva. Platba 610 tis. pouze v hotovosti, zbytek lze na hypotéku. Právní servis zajištěn. Pro domluvení prohlídky prosím pište na ivana.eignerova@seznam.cz nebo volejte nejlépe mezi 14-21h na tel. číslo 777 99 55 54. RK rozhodně nevolejte, šetříme si vzájemně čas.

Nice sunny one bedroom apartment, 41m2. Bedroom, kitchen, hall, bathroom, toilet, storeroom. The windows facing west, with a beautiful garden view. Safe and quiete neighborhood in the heart of Prague. Shared balcony. Low operating cost. For a visit please write at ivana.eignerova@seznam.cz or call preferably between 14-21 o clock at 777 99 55 54. Ivana

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu387484
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha41
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.