Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 180 m² bez realitkyBoháčkova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský kraj

Boháčkova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav, Středočeský krajVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme starší dvoupodlažní rodinný dům, který se nalézá ve velmi pěkné a klidné lokalitě Belveder v Mladé Boleslavi s výbornou dostupností jak do centra, tak na dálnici Praha-Liberec. Jedná se o zděnou stavbu napojenou na obecní vodovod, kanalizaci, plyn, elektřinu. Zastavěná plocha včetně zpevněných prostor je 314 m2. Celková plocha pozemku je 637 m2. V domě proběhla částečná rekonstrukce v roce 1990 (elektřina, voda, některé podlahy, fasáda, nová střecha).

V roce 1998 byla k domu přistavěna další část tvořící s původní stavbou společný a průchozí celek .Tuto část je možné používat také odděleně k samostatnému bydlení či podnikání. Dům je z poloviny podsklepený (plynový kotel, dílna, úložné prostory). Pod přistavěnou částí je velmi prostorná garáž (dvě stání pro auta a další úložný prostor). Garáž je vnitřkem domu průchozí do vstupní chodby. V prvním podlaží je vstupní chodba, kuchyň (16 m2), 4 pokoje (40 m2, 20 m2, 24 m2, 12 m2), koupelna s vanou, pračkou a bojlerem, samostatné WC s předsíňkou. Po betonovém schodišti je přístupné 2.podlaží s pracovnou, pokojem (25 m2), ložnicí, šatnou, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, samostatným WC a terasou (25 m2) s výhledem na zahradu a bazén. Z ložnice je stropními schůdky přístupná půda. Topení v domě zajišťuje plynový kotel, který spolu s el.bojlerem také ohřívá vodu. V domě je pevná telefonní linka a internet. Na zahradě je krytý zapuštěný bazén (6x4 m) s možností celoročního využití (ohřev přes plynový kotel).

Zahrada skýtá klidné, chráněné posezení se soukromím. Sousedé jsou milí a přátelští.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu389450
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.