Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyPetra Jilemnického, Adamov - Adamov, Jihomoravský kraj

Petra Jilemnického, Adamov - Adamov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt 1+1 je situován v Adamově, na ul. Petra Jilemnického ve 3. patře s výtahem. Má oddělenou kuchyň a obývací pokoj, 2 velké prostorné lodžie s výhledem na les směrem na jih a sklep. CP bytu je cca 36m2. Byt je po částečné rekonstrukci zateplený s plastovými okny, udržovaný, čistý a bez zápachu. Je částečně zařízený kuchyňskou linkou, plyn. vařičem, rohovou sedací soupravou a židlemi, vestavěné skříně (možnost dovybavení).

Občanská vybavenost: nákupní středisko Brněnka, restaurace a pošta přímo nad domem 3-5 min pěšky; velké parkoviště před domem (vždy se dá pohodlně zaparkovat), MŠ a ZŠ 3-5min od domu. Dostupnost do centra Brna: vlak (cca 20 min na hl. nádraží), autobus (zastávka bus dopravy cca 5min od domu), autem přes sídliště Brno-Lesná cca 20-30min.

Byt je určený k pronájmu pro max. 2 dosp. osoby. Cena včetně inkasa je 7.000,00 Kč/měsíc. Byt je ihned k dispozici.

V případě zájmu o prohlídku mne, prosím, kontaktujte mailem: venves@seznam.cz nebo sms na tel. č. 603/34 81 77.

Foto zašlu na požádání. Prohlídky bytu poskytnu dle domluvy.

This 1-bedroom flat is situated in Adamov (20 mins off Brno), in the street Petra Jilemnického on the 3rd floor with a lift. There are a separated kitchen and a room, two large loggias facing the South with a lovely view to nearby woods and a cellar. The overall area of the flat is roughly 36sqm. The flat has been partly refurbished, it is well-kept, clean and without bad smell. It is equipped with a kitchen unit and a gas cooker (other equipment and el. appliances might be provided based on the rent contract).

Faciliteis: a local supermarket, a restaurant, a post office, and a large parking area in front of the flat, elementary school and and kindergarten 5 mins of walking distance. Accessibility to the centre: train (cca 20 min na hl. nádraží/Main Railway centre), local bus (bus stop dopravy cca 5min), by car to Brno-Lesná neighbourhood cca 20-30min.

The flat is for max. two adult people, available immediately. Price is CZK7.000,00/a month including bills.

If you are interested, please feel free and contact me at venves@seznam.cz or mobile: 603/34 81 77. Photos and flat seeing will be provided at request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429675
Dispozice1+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.