Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyU Zahradního města, Praha - Záběhlice

Rezervováno
U Zahradního města, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 588 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


UPDATE: Kdo si chcete jenom počíst a napsat mi, že byt nepotřebujete, tak prosím třeba přes Facebook https://www.facebook.com/lstrojil - děkuji, zájemci o byt prosím pište přes kontaktní formulář. :-)

Prodám byt.

Je to moc hezký byt.

Přesto ho prodám.

Jinak bych musel prodat děti a ženu a těch pár tun věcí, co nám tu společně nashromáždili.

Má všechno, co takový byt potřebuje: dveře (a ne jedny!), okna, podlahy, stropy, vodu, elektriku, sousedy, koupelnu, garáž, záchod, internet, sklep, komoru, komodu, šatnu, atmosféru, hypotéku...

Ale popořadě.

Základem je výborná lokalita. Praha 10 alias Zátoka sviní. Bydlet tady Vám rozšíří politické obzory. Z oken bytu je vidět trocha Trojmezí, trocha zeleného protisvahu, trocha sídliště, trocha sousedů.

Byt je ve zděném domě, v druhém patře že čtyř. Dům byl kolaudovaný v roce 2000, byt taktéž.

Byt je orientovaný na jih, západ a sever a dále na pohodu, klid a pocit bezpečí.

Je kousek od Botiče (potok), kousek od Hamru (rybník), kousek od školy, kousek od školky, kousek od domova důchodců. Na kopci je poliklinika a hřbitov. Pro každého něco.

Taky je tu čínská restaurace, kebab, pizza, sushi, uzená žebra v Kotelně, kavárna, cukrárna, drogerie, novinový stánek a privát Lucie.

Pod kopcem je zastávka autobusu, na kopci je zastávka autobusu (jiného), vedle kopce je zastávka autobusu (úplně jiného), za kopcem je tramvaj a pod vedlejším kopcem je metro. Spojení od nás je bezproblémové kdykoliv a kamkoliv - zítra třeba stačí přijít z práce maličko dřív, stihnout autobus číslo 101 kolem půl páté odpoledne ze zastávky U Lípy, za pár minut jste na metru a večeřet můžete v Londýně.

A to ani nemluvím o tom, co můžete stihnout, když vyběhnete na kopec na stodevadesátpětku.

Naše ulice je velmi klidná, i když prudká (úplně jako moje žena). Aut tu projíždí málo, zejména v zimě, protože ty kostky strašně kloužou. Při námraze zaručeny hodiny kvalitní zábavy přímo pod okny.

Podlahová plocha činí 70 m2. To se hodí vědět, kdybyste chtěli někdy vymalovat. Ta plocha je bez balkonu, sklepa, skladu a garážového stání. Tam jsem nikdy nemaloval, tak to změřené nemám.

Největší je obávací pokoj. Zde trávíme většinu našeho života a něčeho se obáváme. Je zde zavedený internet, takže se tady můžete obávat online. Komu to nestačí, může si pořídit televizor a obávat se s obrázky.

Z obávacího pokoje je vidět přímo do kuchařského koutku.

Ten obsahuje všechno, co byste v něm čekali. Mnohaletou mastnotu, drobky, octomilky, sršně, prázdné lahve, igelitové tašky (na ochranu před chemickým útokem k nezaplacení!), myčku, ledničku kombinovanou s mrazíkem, pečicí troubu (občas i pečící troubu), mikrovlnnou troubu, varnou desku, stolní desku, gramodesku, dřez, džez, džem, digestoř, rychlovarnou konvici, pomalý hrnec, kávovar, mixér, toustovač, topinkovač, wafflovač, mlýnek a mnoho dalších věcí. To všechno se tam vejde. A když něco z toho dáte stranou, tak se tam vejde ještě další trouba - třeba já.

Z kuchyňského kouta vede okno na balkon, z balkonu je výhled na Trojmezí a dveře zpět do obávacího pokoje. Výhled je pěkný, ale ty dveře jsou taky fajn.

Dále byt obsahuje dvě ložnice. Jednu malou a jednu menší. Do té malé se vejdou až tři dětské postele, dva psací stoly, jedno stropní svítidlo a menší smečka dětí.

Do té menší ložnice se vejde jedna manželská postel a spousta lásky. Alespoň to říkali předchozí majitelé. My tam máme manželskou postel, vysavač a krabici se starým nádobím.

V bytě je i walk-in šatna - naše říše za zrcadlem. Tam je všechno. Jsem si jistý, že je tam kromě mých 30 košil ještě vysavač, krabice se starým nádobím (neptejte se) a spousta lásky.

Vedle šatny je záchod (místnost) a tam záchod (mísa). Vedle záchoda je vchod.

A úplně nakonec je v bytě také koupelna, do které se vešla vana, fén (takový inverzní vysavač), umyvadlo a pračka. Pod umyvadlo lze umístit krabici starého nádobí.

Kromě toho k bytu patří sklepní kóje - ta naše funguje jako past na zloděje, protože co tam Kačka rozbila láhev domácího sirupu, nelze se tam odlepit od země. Taková lapkolapka to je. Do sklepa se vejde spousta věcí - zimní věci, letní věci, jarní věci, staré boty, nové boty, tašky a pytle, krabice se starým nádobím. Přilepení zloději se tam musí k sobě už docela tulit, aby se tam vešli.

A protože do sklepa raději moc nechodíme, je k bytu ještě sklad. Ten je jenom o patro níž a o dům vedle. Praktické. Vejdou se do něj lyže, kola, boty, stany, spacáky, rakev, nosiče na kola, box na střechu auta, plynová bomba, kahan na tavení skla, koncentrátor kyslíku… Dveře do skladu jsme nechali obložit plátem železa, aby se nám pod tlakem těch věcí nevyboulily do chodby. Sklad není v uvedené ceně, můžeme jej prodat samostatně nebo vůbec - cena je 250 tisíc a můžete si jej koupit dodatečně klidně za pár let. My na vás počkáme.

Jako poslední zmíním ještě garážové stání, kde se opravdu výborně stojí. Občas si tam stoupnu jen tak, bez auta, abych si ten pocit užil. A Vy můžete mít k bytu stání v horní nebo ve spodní garáži. Je to jenom na Vás a bude to těžká volba. Garážové stání prodáváme také samostatně, za 290 tisíc. Stejně jako sklad to stání chvilku postojí a počká na vás... když o něj nebudete mít zájem, můžeme jej prodat někomu jinému nebo vám jej chvilku pronajímat za 1200 Kč měsíčně a prodat až časem.

A závěrem pár formalit: na bytu vázne hypotéka, ale jinak nemá žádné věcné ani duchovní břemeno.

SVJ nemá dluhy.

Průkaz úspornosti dům možná má, možná ne - ale je určitě velmi úsporný. Dřeva jsme za poslední zimu protopili úplné minimum, stejně tak uhlí a briket. Spotřeba plynu byla také nízká. Vytápění je centrální v tom smyslu, že se topí ve vedlejším domě a k nám to proudí. Dům má výtah, ale nevím proč - náš byt je v prvním patře.

Poplatky na SVJ jsou nízké. V porovnání s cenou bytu naprosto zanedbatelné, tím bych se být Vámi vůbec netrápil.

V bytě je zavedena elektřina, teplá voda, studená voda a přísná kázeň. Dále internet, televize, rádio a poštovní služba.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu432970
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.