Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Horní Měcholupy

Rezervováno
Hornoměcholupská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno • Výtah
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pěkný byt o velikosti 1+kk s balkonem ve 4. patře sedmipatrového domu (novostavba z roku 2013), který se nachází

v příjemné lokalitě plné zeleně v Praze - Horních Měcholupech. Byt v osobním vlastnictví - možnost financovat hypotečním úvěrem.

Byt o podlahové ploše 33,2 m2 + balkon o velikosti 6,2 m2 se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, prostornou koupelnou vč. WC a předsíní. Podlahová plocha jednotlivých místností (obývací pokoj + kk - 23,10 m2, koupelna + WC - 4,80 m2, předsíň - 5,30 m2). Okna do koupelny a do předsíně jsou orientovány na východní světovou stranu, okno z pokoje s výstupem na balkon je orientováno na západní světovou stranu. V pokoji jsou plovoucí podlahy, v koupelně a předsíni dlažba. Vstupní dveře Sherlock protipožární 3. bezpečnostní třídy.

Byt je světlý a slunný v dopoledních i odpoledních hodinách. Předmětem prodeje je v ceně venkovní parkovací stání

u domu s uzamykatelnou zábranou o velikosti 12 m2. Součástí bytu je kuchyňská linka s vestavěnou horkovzdušnou troubou, sklokeramickou indukční deskou, vestavěným odkapávačem a lednicí. V předsíni je nainstalován variabilní systém, zajišťující dostatek úložného prostoru. Ostatní zařízení dle domluvy v prodejní ceně.

V místě je veškerá občanská vybavenost (obchody - Retail park Hornoměcholupská, Bageterie Boulevard, Pivovar Hostivar 1 a 2, poliklinika, pošta, lékárna, škola, školka). Velmi dobré dopravní spojení do centra v čase do 30 min. -

u domu autobusová zastávka Janovská (bus 7 min. na stanici metra linky C Háje, bus 20 min. na stanici metra linky A Skalka), 15 min. vycházkovou chůzí od domu je vlaková zastávka Praha - Horní Měcholupy (vlak linky S9 - 16 min. na stanici Praha - Hlavní nádraží).

V docházkové vzdálenosti od domu se nachází rozsáhlý Hostivařský lesopark s vodní nádrží, kde je možno využít širokých možností volnočasových aktivit (cyklostezky, tenisové hřiště, minigolf, lanové centrum, golfové hřiště, aj.).

Byt v domě s funkčním a řádně vedeným SVJ (ekonomická i technická správa domu), 1x ročně bezproblémová schůze. Bezbariérový přístup do domu, výtahu a bytu. Místnost pro uschování kol a kočárků. Vysokorychlostní internet, kabelová TV.

Nízké měsíční poplatky 2.000,- Kč + spotřeba elektřiny. V prodejní ceně je zahrnut kompletní administrativní servis související s prodejem nemovitosti - advokát + notář (kupní smlouva vč. podání návrhu na vklad ke Katastrálnímu úřadu, úschova listin a finančních prostředků), soudní znalec (znalecký posudek pro kupujícího k podání na Finanční úřad), daňový poradce (přiznání k dani z nabytí nemovitosti, přiznání k dani z nemovitosti), hypoteční specialista

(v případě financování hypotečním úvěrem). V prodejní ceně není zahrnuta daň z nabytí ve výši 4% (128.000,- Kč).

Byt volný ihned.

V případě Vašeho zájmu o prohlídku nemovitosti, můžete kontaktovat vlastníka na uvedeném e-mailu nebo telefonu: bythornimecholupy@seznam.cz, tel. 703 657 354. RK prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440368
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha33
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.