Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 42 m² bez realitkyPanuškova, Praha - Krč

Panuškova, Praha - KrčVybaveno
Cena3 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 921 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní byt 1+kk (41,5 m2) v 5NP novostavby z roku 2009 s 24 hodinovou recepce. Fantastická poloha- 5 min. na m. Budějovická a 5 min. na m. Pankrác. Krásný slunný byt má podlahovou plochu 35 m2, navíc disponuje prostornou lodžií o velikosti 6,5 m2. Byt má vysoký standard provedení -dřevěné euro okna s mikro ventilace. Kuchyňská linka je kompletně vybavená spotřebiči BOSCH (myčka, trouba, sporák, digestoř). Koupelna s vanou a pračkou, toaleta samostatně. Přes celou chodbu (cca 4m) velká vestavěná šatní skříň. Výborná dopravní dostupnost- autobusová zastávka je u domu, občanská vybavenost komplexně zajištěna (drogerie DM, Albert, školka, škola, poliklinika, nákupní centrum apod.) Díky umístění projektu ve středu Business Centre Prahy 4, byt je vhodný také jako investice- lokalita je velice žádaná na pronájem. V ceně je pohodlné garážové stání. Financování je možné hypotéčním úvěrem.

Luxury apartment (41,5 m²) with a large balcony on the fifth floor of the new built building with 24 hours reception service in the business centre of Prague. Apartment 1+kk also includes new solid wood kitchen with Bosсh appliances, bathroom with tub, washing machine Bosсh, separate toilet and large built-in wardrobe. Apartment is fully equipped with furniture and decorated curtains and drapes. Apartment is located no more than 5 minutes from the tube station Budějovická and Pankrác(red line) and includes one cofortable parking place in the underground garage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu456600
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.