Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 56 m² bez realitkyHudečkova, Praha - Krč

Hudečkova, Praha - KrčVybaveno
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáváme byt 1kk v osobním vlastnictví v Braniku, v zadane oblasti Dobeska. Svetly, prostorny byt v 1. patře nového rezidenčního projektu Hudečkova s recepcí od AT Development a.s. v klidné rezidenční čtvrti nedaleko parku Kavčí hory, 5 minut jízdy od nového nákupního centra Arkády Pankrác. Dobré spojení do centra Prahy. Interiér bytu nabízí otevřený prostor obývacího pokoje s jídelnim stolem, kuchyní a vstupem na balkón.

V celém bytě jsou parkety, v koupelně keramická dlažba. V bytě je k dispozici kuchyne s vestavěnými spotřebiči (lednice, trouba, myčka), indukční varnou deskou a digestoří. V předsíni je vestavěná šatní skříň a botník. V obývacím pokoji je velká knihovna, vyrobená na míru truhlářem a velka vestavena skrin. Součástí bytu je prostorny balkon s peknou kamennou dlazbou. V kupní ceně je zahrnuto garážové stání a sklep.

Byt se nachází v žádané lokalitě Dobeska s výborným dopravním spojením (nekolik autobusovych zastavek 5 min. chuze, metro C Budejovicka je vzalene 5 min autobusem nebo cca12 pesky). V místě je veškerá občanská vybavenost (školy, školky, dětská hřiště, obchody, restaurace, divadlo, komunitní zahrada atd.). V blízkosti je také les na Dobesce a nekolik parku.

We are selling a ​​1kk privately owned apartment in Branik located in the highly desired area of Dobeška. Bright, spacious apartment on the first floor of a new residential project Hudečkova with 24-hour reception from AT Development Inc. in a quiet residential area near the park Kavčí mountains, 5 minute drive from the new shopping center Arkady Pankrac. Good connections to the city center. The interior offers open plan living room with dining table, kitchen and balcony.

The apartment has parquet flooring, bathroom is ceramic tiled and the entryway and kitchen have tiled floors as well. The kitchen comes equipped with appliances (fridge, oven, dishwasher), induction hob and hood. The hall has built-in wardrobe and shoe rack. The living room boasts a large professionally custom-made library and built-in wardrobes. The apartment has a spacious balcony with nice stone tiles. The purchase price includes garage and cellar.

The location hosts excellent transport connections (several bus stops within 5 min. walking distance, metro C Budejovicka is 5 minutes by bus or on foot approx.12min). The area includes all civic amenities (schools, kindergartens, playgrounds, shops, restaurants, theater, community garden, etc.). Also nearby is Dobeška forest and several parks.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu465675
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.