Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 105 m² bez realitkyStará, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Stará, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 491 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji nový podkrovní byt v ulici Stará v centru Ústí nad Labem. Jedná se o byt 3+kk o celkové rozloze 64 m2 s balkonem (11 m2) a střešní terasou (30 m2). Byt se skládá z velikého obývacího pokoje spojeného s jídelním koutem a kuchyňským koutem, ložnice, dětského pokoje a koupelny s WC. Dále je s bytem spojen s balkonem, ze kterého je přístup na střešní terasu, ze které je nádherný výhled na Ústí nad Labem a okolí.

Byt je součástí projektu přestavby bytového domu a již nyní je možno si byt zarezervovat a upravit dispozice zcela na míru, včetně vybavení. V rámci přestavby bude dům kompletně zateplen, náklady na vytápění tak budou nízké. V objektu je centrální plynové topení, které přináší přijatelný poměr mezi cenou a výkonem. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost (50m zastávky MHD, 50m poliklinika, 100m městský park, 5 minut chůze do centra města aj.)Předpokládaný termín nastěhování je 2/2018.

V případě zájmu nebo doplňujících dotazů se prosím ozvěte na telefonní číslo 608 771 317. Kontaktní osoba – David Schöpp. RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu491110
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha105
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.