Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 44 m² bez realitky02111, Dolní Žandov - Salajna, Karlovarský kraj

02111, Dolní Žandov - Salajna, Karlovarský kraj
Cena200 000 Kč

Tato nemovitost již od 848 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chata se nachází na pozemku o rozloze 412m2, podlahová plocha 44m2 + prostorný balkón. Chata se nachází mezi obcemi Dolní Žandov a Salajna. Chata o velikosti 2+kk je velmi prostorná, při vstupu vchodem v prvním nadpodlaží vstoupíme do prostorné místnosti obývacího pokoje 22m2. Při vstupu vchodem do přízemí vejdeme do chodby ze které vedou dvoje dveře, jedny do místnosti kde je vytažen odpad na wc a příprava na sprchový kout a druhé které vedou do kuchyně a dále je vstup do špajzu. Vnitřní interiér prvního nadzemí chaty je pobit palubkami, na podlaze jsou parkety.

Na pozemku se nachází kopaná studna. Elektřina do chaty není přivedena ale na čezu je vyjednáno možnost připojení. cena připojení cca 10000,-

V říjnu 2017 jsem nechal vypracovat odhad nemovitosti, ( 299000kč, )

Das Haus liegt auf einem Grundstück von 412m2, Bodenfläche 44m2 + großer Balkon. Das Ferienhaus liegt zwischen Dolni Zandov und Salajna. Cottage 2 + kk ist sehr geräumig, Eingang in den ersten Stock betreten, betreten Sie das geräumige Wohnzimmer von 22m2. Am Eingang zum Erdgeschoss betreten wir den Korridor, von dem aus die zwei Türen führen, eine zu dem Raum, wo die Abfälle zu dem WC und der Vorbereitung für die Dusche entfernt werden, und der andere zu der Küche und dem Eingang zu der Speisekammer. Das Innere der ersten Etage des Hauses ist mit Dielenboden, Parkettboden auf dem Boden geschlagen.

Auf dem Grundstück befindet sich ein Brunnen. Strom zur Hütte wird nicht gebracht, aber die Verbindung wird an der Spitze ausgehandelt. Verbindungspreis ca. 10000, -

Im Oktober 2017 habe ich eine Schätzung der Immobilie gemacht, (299000kč,)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu493571
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha44
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.