Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyMírová, Golčův Jeníkov - Golčův Jeníkov, Kraj Vysočina

Mírová, Golčův Jeníkov - Golčův Jeníkov, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce22 500 Kč


Pronajmu byt 3+1 ve 1.patře rodinného domu. Byt se nachází na samostatném patře s přístupem ze společné chodby. Dům i byt jsou po rekonstrukci - v bytě jsou nové podlahy, plastová okna, kuchyňská linka, nová pračka a lednička. Voda do koupelny je zajištěna samostatným elektrickým bojlerem. V domě je nový úsporný plynový kotel (montáž 2017). Byt se nachází v ulici Mírová, čp. 343 na velice výhodném místě - 3 minuty pěšky na vlak - zastávka Golčův Jeníkov Město, odkud jezdí rychlík směry Praha a Havlíčkův Brod. Za 5 minut jste pohodlně v centru, kde je plná občanská vybavenost. Před domem jsou volná parkovací místa.

K dispozici v bytě je televizní i internetová přípojka. V bytě je zakázáno kouřit, domácí zvířata jsou možná po domluvě. Nájem na každý měsíc se platí do posledního dne měsíce předcházejícímu. Nástup možný po domluvě v průběhu září na poměrnou část měsíce. Kauci není možno splácet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu494299
Dispozice3+1
Dostupné od16. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.