Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyBatelovska , Praha - Michle

Batelovska , Praha - MichleVybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


K pronájmu zrekonstruovaný, velmi pěkný a světlý byt o dispozici 2+1 a velikosti 52 m2, s lodžií 6m2. Lokalita Praha 4 - Michle, v těsné blízkosti stanice metra Budějovická i autobusových zastávek a kousek od nákupního centra DBK. Byt je zařízený. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka a jídelní stůl, v samostatné ložnici je vestavěná skříň, další samostatná šatní skříň, komoda a manželská postel (bez matrací). Plně vybavená kuchyně - lednice s mrazákem, elektrická trouba, indukční varná deska, mikrovlnka, myčka nádobí, atd. Byt má samostatné WC i koupelnu se sprchovým koutem a pračkou. V obou místnostech je vyhřívaná podlaha. V chodbě jsou kromě botníku další úložné prostory. Instalováno je vysokorychlostní připojení k internetu a kabelová televize (PODA). Byt je orientován na východ s výhledem do klidné a zelené části ulice. Výhodou je bezproblémové parkování přímo před domem. Možnost nastěhování ihned. Cena pronájmu je 21.000 Kč / měsíčně. Další měsíční poplatky jsou 4.000,- Kč. Elektřina a její reálná spotřeba bude po dohodě převedena na nájemníka.

Vratná kauce je stanovena na 40.000 Kč.

Very nice, reconstructed flat of two rooms plus kitchen, 54 square meters. Located in Prague 4-Michle, 2 mins walk from Budějovická metro station and BDK shopping mall. This flat is fully furnished and equipped – fridge, electric oven, washing machine etc. Internet and cabel TV access option provided by UPC. Parking possible in front of the house without any problem. Available from now. Price 15,000 Kč monthly incl. all taxes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu50096
Dispozice2+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceKompletní
Plocha52
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Lodžie 6 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.