Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 71 m² bez realitkyNa Dolinách, Praha - Podolí

Na Dolinách, Praha - PodolíMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce46 400 Kč


Nabízím k pronájmu krásný byt 2+kk o rozloze 71 m2 se dvěma balkony ve 3. patře udržovaného cihlového domu z roku 1929. Klidná lokalita Podolí nabízí veškerou občanskou vybavenost a snadnou dostupnost do centra města. Z bytu je pěkný výhled do vilové čtvrti.

Byt je prostorný a prošel kompletní, nákladnou rekonstrukcí. Sestává z velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem (41,9 m2), ložnice (13,8 m2), předsíně (6,4 m2) a prostorné koupelny (9,4 m2). K bytu náleží dva balkony na protilehlých stranách domu (1,7 m2 a 1,3 m2) a sklepní kóje (10,3 m2). Okna obývacího pokoje směřují do ulice na jih a na východ, zatímco ložnice a koupelna jsou orientovány na východ a na sever do klidného vnitrobloku.

Byt je zařízen nábytkem a spotřebiči. Obývací pokoj s balkonem je vybaven jídelním stolem, židlemi a lavicí, rozkládací pohovkou, knihovnou a komodou. Je propojen s plně vybaveným kuchyňským koutem s americkou lednicí s mrazákem a výrobníkem ledu, indukční varnou deskou, digestoří, troubou a vestavnou myčkou nádobí. V bytě zůstávají také 3 šatní skříně PAX, postel (200 x 160 cm) a komoda v ložnici.

Ve velkoryse koncipované koupelně se samostatným balkonem je k dispozici vana i prostorný sprchový kout v moderním stylu. Koupelna je vybavena pračkou.

Ohřev vody a vytápění zajišťuje elektrokotel Proterm se zásobníkem a prostorovým termostatem v obývacím pokoji. V dlažbě v koupelně je navíc instalováno podlahové topení. Ve všech ostatních místnostech jsou položeny dubové parkety.

Do bytu je zaveden internet UPC. Rychlost připojení lze nastavit podle přání nájemce v rozpětí 50 Mb/s až 1 Gb/s s náklady podle aktuálního ceníku UPC.

Byt se nachází v žádané lokalitě. V ulici je stanice metra C Pražského povstání (600 m, 8 minut chůze) i zastávka tramvají 2, 3, 17, 21 a 92 Podolská vodárna (500 m, 5 minut chůze) a před domem se nachází autobusová zastávka linky 134. Okolí tvoří Národní kulturní památka Vyšehrad, park Kavčí hory, Podolské nábřeží, které je oblíbené pro různé volnočasové aktivity (plavecký bazén, sportoviště Žluté lázně, tenisové kurty, cyklo a in-line stezka), Výtoň a vyhledávaná Náplavka. Místo nabízí také řadu restaurací, obchodů a kaváren. Veškerá ostatní občanská vybavenost je v dosahu, včetně nákupního centra Pankrác.

K domu náleží společný dvůr/zahrada. V domě není výtah.

Měsíční nájemné 18.900,- Kč + záloha na elektrickou energii, která slouží také k ohřevu vody a topení, 3.100,- Kč + záloha na vodné a stočné 300,- Kč + poplatky za služby v domě (odvoz odpadu, úklid společných prostor, elektrická energie do společných prostor, správa a údržba domu) cca 900,- Kč. Kauce ve výši 2měsíčního nájemného nebo záruka Dodomo.

Byt nabízí přímo majitel bez zprostředkovatele, a tedy není účtována provize.

Volné od října 2020.

We offer for rent a beautiful 2+kk apartment with an area of 71 sqm with two balconies on the 3rd floor of a maintained brick house from 1929. The pleasant location in Prague 4 - Podolí offers all the comfort of urban living and an easy access to the city centre. The apartment offers a beautiful view of the neighbouring area.

The apartment is spacious and has undergone a complete, costly reconstruction. It consists of a large living room with a kitchenette (41.9 sqm), a bedroom (13.8 sqm), a hall (6.4 sqm) and a spacious bathroom (9.4 sqm). The apartment has two balconies on the opposite sides of the house (1.7 sqm and 1.3 sqm) and cellar (10.3 sqm). The living room windows face the street to the south and east, while the bedroom and bathroom are oriented east and north to the quiet courtyard.

The apartment is furnished with furniture and appliances. The living room with a balcony features a dining table, chairs and a bench, a sofa bed, a library and a chest of drawers. It is connected to a fully equipped kitchenette with an American-style fridge freezer with an ice maker, an induction cooktop, an extractor hood, an oven and a built-in dishwasher. The apartment also has 3 wardrobes PAX, a bed (200 x 160 cm) and a chest of drawers in the bedroom.

The generously designed bathroom with a separate balcony has a bathtub and a spacious, modern-style shower enclosure. The bathroom is equipped with a washing machine.

Water heating and heating in general are provided by the Proterm electric boiler with a storage tank and a room thermostat in the living room. In addition, floor heating is installed in the bathroom floor tiles. All other rooms have oak parquet floors.

UPC internet is installed in the apartment. The connection speed can be set according to the tenant’ s wishes in the range of 50 Mbps to 1 Gbps with costs according to the current UPC price list.

The apartment is located in a popular location. In the street there is a metro station Pražského povstání, red Line C (600 m, 8-minutes’ walk) and a stop of the trams nos. 2, 3, 17, 21 and 92 Podolská vodárna (500 m, 5-minutes’ walk) and in front of the house, there is a stop of the bus line 134. Just a stone’ s throw away are Vyšehrad, Kavčí hory park, Podolské nábřeží, which is popular for various leisure activities (swimming pool, sports area Žluté lázně, tennis courts, cycling and in-line trail), Výtoň and the sought-after Náplávka. The site also offers a variety of restaurants, shops and cafes. All other amenities are within easy reach, including the Pankrác Shopping Center.

The house has a common courtyard / garden. There is no elevator in the building.

Monthly rent CZK 18,900 + electricity advance payment, which also serves for water heating and heating in general, CZK 3,100 + advance payment on water and sewer CZK 300 + fees for services in the house (waste collection, cleaning of common areas, electricity to common areas, administration and maintenance of the house) approx. CZK 900. A 2-month rental deposit or the Dodomo guarantee.

The apartment is rented directly by the owner without intermediary, and therefore no commission is charged.

Available from October 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu529478
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceInteriér
Plocha71
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDDoliny
🚶 151 m (2 min)
PoštaPraha 49
🚶 537 m (6 min)
ObchodPekařství
🚶 66 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 415 m (5 min)
RestauraceNa Dolinách
🚶 210 m (3 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 515 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 433 m (5 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 599 m (7 min)
Sportoviště
🚶 367 m (4 min)
Hřiště
🚶 259 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.