Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 7+kk • 168 m² bez realitkyPříčná, Herink - Herink, Středočeský kraj

Příčná, Herink - Herink, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


10 min do Prahy...!!!!

Slunný, vzdušný, elegantně řešený, udržovaný rodinný dům s garáží k příjemnému bydlení, dispozičně 7+kk, je situován v přírodě, v klidné části Herinku. Dům nabízí v přízemí vstupní předsíň, prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem vč. el. spotřebičů s přímým vstupem na útulnou, udržovanou zahradu s terasou, spíž s oknem, ložnici (dětská herna), koupelnu se sprchovým koutem a společným WC, technickou místnost, sloužící jako prádelna vč. sauny. V prvním patře situovány 4 ložnice s úložnými prostory, samostatná koupelna s oknem, vanou a společným WC + samostatné WC. Dům situován sever/ jih. Podlahová krytina vyhřívaná dlažba a plovoucí podlaha, vytápění domu a ohřev vody zajištěn výkonným plynovým kotlem s bojlerem. K dispozici pračka. Před garáží 2 parkovací místa, zahrada 470 m2. Nízké provozní náklady. Dobrá dopravní dostupnost do centra, bus stanice v pěší dostupnost (metro C Opatov), v okolí veškerá občanská vybavenost (Jesenice, Čestlice, Říčany). Výhodou malebná okolní příroda, v blízkosti Průhonického parku, cyklostezky, běh, koupání. Aktivní obec v těsné blízkosti Prahy.

Původní nabídka 12 499 999Kč!

Tel kontakt :Petr Peřina 736 522742

10 min to Prague...!!!

Sunny, airy, elegantly designed, well-kept family house with a garage for comfortable living, layout 7 + kk, is situated in nature, in a quiet part of Herink. The house offers on the ground floor entrance hall, spacious living room with fully equipped kitchenette incl. el. appliances with direct access to a cozy, well-kept garden with terrace, pantry with window, bedroom (children's playroom), bathroom with shower and shared toilet, utility room, serving as a laundry room incl. sauna. On the first floor there are 4 bedrooms with storage space, separate bathroom with window, bath and shared toilet + separate toilet. The house is situated north / south. Flooring heated tiles and floating floor, house heating and water heating provided by a powerful gas boiler with a boiler. Washing machine available. In front of the garage 2 parking spaces, garden 470 m2. Low operating costs. Good transport accessibility to the center, bus station within walking distance (metro C Opatov), ​​all civic amenities in the vicinity (Jesenice, Čestlice). The advantage is the picturesque surrounding nature, near the Průhonice park, bike paths, running, swimming. Active village close to Prague.

Offer before Corona vir 12 499 999Kč!

Contact :Petr Peřina 736 522742

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu533695
Dispozice7+kk
Plocha pozemku612
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha168
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 5 minut pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDHerink
🚶 393 m (5 min)
PoštaDobřejovice
🚘 2 625 m (5 min)
Obchod
🚘 2 629 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 7 584 m (13 min)
RestauraceDalmacija Restaurant
🚘 3 794 m (6 min)
Lékárna
🚘 8 024 m (13 min)
ŠkolaZŠ Amos
🚘 8 287 m (13 min)
Mateřská školaMateřská škola Osnice
🚘 3 632 m (7 min)
SportovištěTK Wilson centrum
🚘 2 781 m (4 min)
Hřiště
🚘 2 845 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.