Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 300 m² bez realitkyPříkazy - Příkazy, Olomoucký kraj

Příkazy - Příkazy, Olomoucký kraj
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V obci Příkazy u Olomouce nabízím prostorný dům se zahradou, ve kterém se nachází dvě samostatné bytové jednotky. Vhodné jako investice. Každá bytová jednotka má samostatné vytápění - plynový kotel a vlastní měřiče energií. Každý byt má svůj samostatný vchod. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě. Je v udržovaném stavu, okamžitě obyvatelný.

K domu náleží prostorný dvůr, na němž se nachází garáž, letní kuchyně a hospodářské místnosti. Spolu s domem prodáváme také obrovský pozemek nacházející se za dvorem o rozloze 1 449m2. Na pozemku je studna a spoustu vzrostlých ovocných stromů. Pozemek lze do budoucna využít i pro stavební účely.

Informace k bytovým jednotkám:

Byt v přízemí je o dispozici 4+1, součástí bytu je koupelna s WC, spižírna, chodba a předsíň. V přízemní části se nachází 3 obytné místnosti a kuchyň. Z bytu vedou schody jednak do sklepa a rovněž do horní části domu, kde se nachází další obytný pokoj - vše odděleno od druhého bytu v patře.

Byt v patře je o dispozici 3+1, součástí bytu je koupelna se sprchovým koutem a WC, chodba, místnost, která je využita jako odkládací prostor/kotelna a také balkón.

Obec Příkazy, kde se dům nachází, nabízí veškerou občanskou vybavenost, dojezdová vzdálenost do okolních měst je také velice příznivá (Olomouc 11km, Litovel 12km, Šternberk 20km).

I am selling a spacy two floor family house and joining property in Příkazy near Olomouc. There are two separate flats with separare entrance suitable as investment. Each flat has its own heating and electro-meters. Before reconstruction, can be accomodated immediately (in tidy condition).

Behind the house there is a spacy yard, a garage and a vast property (1449 m2) great as building property or gardening.

Info about the flats:

Downstairs 3+1, incl bathroom with a toilet, pantry, corridor and hall, and there is another room suitable as technical/laundry room. There are stairs to the upstairs flat but fully separated.

Upstairs 3+1, incl. bathroom with a shower corner and a toilet, corridor, and a room that could serve like a technical room or a boiler room, and a balcony.

Příkazy, where the house is located, offer all civic amenities, the driving distance to the surrounding towns is also very favorable (Olomouc 11km, Litovel 12km, Šternberk 20km).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu540603
DispoziceOstatní
Dostupné od3. 6. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha300
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 449
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.