Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyNepelova, Praha - Hloubětín

Nepelova, Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Cena7 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 492 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji nadstandardní velmi světlý byt 3+kk s balkonem o celkové výměře 88 m² (80 m² byt, 8 m² balkon) v Hloubětíně, ve velmi klidné lokalitě v těsné blízkosti Říčky Rokytka. Součástí areálu je soukromý park, jehož součástí je dětské hřiště.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s okny a dveřmi s přístupem na balkon přes celou šíři pokoje, který je propojen s kuchyňským koutem (32 m²), dále z ložnice (17 m²) a pracovny nebo dětského pokoje (15 m²). Součástí bytu je také nadstandardně velká koupelna s oknem (7 m²), která je vybavena vanou a dále samostatné WC.

K bytu patří vnitřní parkovací stání v podzemních garážích v hodnotě 350 000 Kč a sklepní kóje, která je umístěna hned u něj.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen, obývací pokoj je orientován na jih. V celém bytě je položena plovoucí podlaha, dveře včetně zárubní jsou dýhované, v ložnici a na chodbě jsou vestavěné skříně, kuchyně je vybavena spotřebiči Bosch (elektrická varná deska, trouba, digestoř, lednice a také pračka). Vše je součástí kupní ceny.

V případě zájmu možnost přenechání dalšího vybavení bytu.

Výborná dopravní dostupnost, cca 5 minut chůze na tramvaj, 10 minut na metro Kolbenova, vedle projektu je nově budován městský park s rybníkem, kolem domu vede cyklostezka. 10 minut autem je dostupné nákupní centrum Černý Most, Nákupní Galerie Harfa a Fénix, O2 arena atd...

Byt je v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu556423
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha88
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.