Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 114 m² bez realitkyVyskeř, Vyskeř - Vyskeř, Liberecký kraj

Vyskeř, Vyskeř - Vyskeř, Liberecký krajMHD 1 minuta pěšky
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 591 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Samostatná bytová jednotka o velikosti 4+1 Vyskeř čp. 5/2 – prizemi, 114m2, jedná se o polovinu domu, ve které je ještě jedna stejně velká bytová jednotka v 2.podlaží ve vlastnictví klidné a příjemné rodiny.

Bytová jednotka je po cčstecne rekonstrukci , výhled na hory, dům je na kopci a skýtá pozitivní energii, zateplení , u domu je mála zahrádka s vlastní kolno na zahradní nábytek, za domem možnost parkování , celý dům je podsklepen, ve sklepech je kolárna, prádelna a kotelna, dům má prostornou půdu vhodnou nejen pro věšení prádla. Bytová jednotka se nachází v centru obce Vyskeř, v srdci Českého ráje, a nabízí bydlení v krásném přírodním prostředí , 9 km od Turnova, 39 km od Špindlerova Mlýna, 8 km od hradu Kost a 4 km od zámku Hrubá Skála, Liberec 30 km. V těsné blízkosti je obchod s potravinami, pošta, restaurace s venkovní terasou a nové dětské hřiště. Pravidelné autobusy městské hromadné dopravy a cyklobusy odjíždí z 50 metrů vzdálené zastávky.V obci se velmi hezky žije. Vyskeř je místo s pozitivní energií (i díky tomu, že jde o vyhaslou sopku).

SSeparate housing unit Vyskeř No. 5/2 - 1st floor 114m2

(it is half of the house where there is one more large apartment on the ground floor owned by the seller)

Beautiful apartment after reconstruction 4 + 1, has a nice kitchen including dishwasher, then in the living room fireplace, view to all directions except the north, view of the mountains, the house is on the hill and offers positive energy and impressions of sunsets the apartment is all very sunny, has two separate bathrooms and two toilets, is after reconstruction, new windows, doors, insulation of ceilings, large hall for own use, own chamber in the corridor, by the house there is a garden about 250 m2 the whole house is basement, in the cellars there is a bicycle room, laundry and boiler room, the house also has a huge land suitable for attic. The house is located in the center of Vyskeř, in the heart of Bohemian Paradise, and offers unspoilt natural surroundings and picturesque views. Situated 9 km from Turnov, 39 km from Špindlerův Mlýn, Kost Castle is 8 km away, and Hrubá Skála Castle is 4 km away. Liberec 30 km. In close proximity is a grocery store, post office, restaurant with outdoor terrace and new playground. Regular public transport buses and cyclobuses leave from a 50-meter bus stop. Vyskeř is a place with positive energy (also because it is an extinct volcano).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559744
Dispozice4+1
Dostupné od8. 5. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha114
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku300
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 150 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVyskeř
🚶 141 m (2 min)
PoštaVyskeř
🚶 190 m (2 min)
Obchod
🚘 4 591 m (4 min)
BankaMONETA Money Bank Turnov
🚘 8 506 m (11 min)
RestauracePenzion Vyskeř
🚶 192 m (2 min)
LékárnaDr.Max
🚘 8 316 m (10 min)
Škola
🚘 4 807 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 5 789 m (8 min)
Sportoviště
🚘 7 120 m (12 min)
Hřiště
🚘 3 740 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.