Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkynáměstí Generála Kutlvašra, Praha - Nusle

náměstí Generála Kutlvašra, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme byt (59m2) po kompletní rekonstrukci v příjemné lokalitě v úzké blízkosti Vyšehradu a Květnice. Byt se nachází ve 2. NP s výtahem včetně balkonu (1,5m2) a společné zahrady ve vnitrobloku. Celý dům i byt prošel kompletní rekonstrukcí s výstavbou plynové kotelny s vytápěním bytů teplovodně radiátory. Byt je vybavený včetně šatny (4m2) s úložnými prostory. Obývací pokoj má výstup na balkon s výhledem do zeleně parku s integrovanou kuchyňskou linkou (trouba, varná deska, digestoř, lednice s mrazákem, myčka, nádobí). Je vybavený jídelním stolem se židlemi, sedací soupravou, televizním stolkem s rádiem a televizorem. Ložnice je situována do klidného vnitrobloku zařízená dvoulůžkem, nočními stolky, dvěma komodami a velkou šatní skříní. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a úložným prostorem. Toaleta zvlášť včetně pračky a vestavěných polic. Chodba je prostorná. Probíhá revitalizace společné zahrady, kterou bude možné využívat. Internet formou ADSL či UPC. Byt je situován ve výborné a klidné lokalitě v přímé blízkosti tramvajové stanice a veškeré občanské vybavenosti. Cesta na metro (C) Vyšehrad cca 7 minut. Cesta do centra kolem 14 minut.

We offer an appartment (59m2) after complete reconstruction in a nice location close to Vyšehrad and Květnice. The appartment is located on the 2nd floor with elevator including a balcony (1.5m2) and a common garden in the courtyard. The whole house and the appartment underwent a complete reconstruction with the construction of a gas boiler room with hot water heating radiators. The appartment is equipped with a dressing room (4m2) with storage space. The living room has an exit to the balcony overlooking the green park with integrated kitchen (oven, hob, hood, fridge / freezer, dishwasher, dishes). It features a dining table with chairs, a sofa, a TV table with radio and a TV. The bedroom is situated in a quiet courtyard furnished with a double bed, bedside tables, two dressers and a large wardrobe. Bathroom with shower, sink and storage space. Toilet separately including washing machine and built-in shelves. The hallway is spacious. The common garden is being revitalized and can be used. Internet by ADSL or UPC. The appartment is situated in an excellent and quiet location close to the tram station and all amenities. Journey to metro (C) Vysehrad about 7 minutes. Journey to the center about 14 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu560925
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha59
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.