Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 200 m² bez realitkyLipová, Moravská Nová Ves - Moravská Nová Ves, Jihomoravský kraj

Lipová, Moravská Nová Ves - Moravská Nová Ves, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 176 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji se nabízí rodinný dům novostavba z roku 2009-2010, která byla do současnosti minimálně využívaná k bydlení. Vše je téměř nové, je potřeba pár úprav. Dům je součástí konkurzu a veškerý prodej/přepis proběhne přímo u insolvenční správkyně. Ihned po podpisu dojde k vyčištění LV.

Jedná se o přízemní rodinný dům, 5+kk. Zastavěná plocha 314 m2, obytná plocha 200 m2. U domu je dvojgaráž. Okna jsou dřevěná - eurookna. Obývací pokoj s krbem má zvýšený strop a je spojen s kuchyní a východem na terasu. Dům má dvě koupelny, jednu se záchodem, rohovou vanou a masážním koutem (vchod z ložnice), druhou se sprchovým koutem a záchodem (druhá koupelna není dodělaná). U obýváku je ložnice taktéž s východem na terasu a pracovna/případně dětský pokoj. Další dva dětské pokoje jsou oddělené chodbou. V domě je přístup na půdu, která je pochozí (možné využití jako sklad, k sušení prádla). Dům je nyní zařízen - zařízení se dá vystěhovat případně ponechat dle domluvy.

Dům je umístěn v klidné lokalitě obce. Obec má kompletní vybavení - lékaře (dětského/obvodního), školu až do druhého stupně, poštu, obchod. K dálnici D2 je to pouze 10 min. Vynikající dostupnost do Brna, Břeclavi, Hodonína.

V okolí je vynikající sportovní vyžití - síť cyklostezek v oblasti Natura 2000.

It is a family house which has not been used much. Everything is almost new. The house is part of the bankruptcy and all sale / transcription will take place directly with the insolvency administrator. House title will be cleared immediately after contract signiture.

It is a family house, 5 + kitchen. Built-up area 314 m2, living area 200 m2. The house has a double garage attached to it. The living room with fireplace has a raised ceiling and is connected to the kitchen and entrance into the terrace. The house has two bathrooms, one with toilet, corner bath and massage shower (bedroom entrance), the other with shower and toilet (second bathroom is not finished). The master bedroom is entranced from the living room. Master bedroom also has an exit to the terrace and study / possibly a children's room. The other two children's rooms are separated by a corridor. The house has access to the attic that is walkable (possible to use as a storage or to dry clothes). The house is now furnished - the furnish can be moved or left as agreed.

The house is located in a quiet part of the village. The village has complete equipment - doctors (child / district), school up to second level, post office, shop. It is only 10 minutes to the D2 highway. Excellent accessibility to Brno, Breclav, Hodonin.

There are excellent sports facilities in the area - a network of cycle paths in the Natura 2000 area.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu562774
Dispozice5+kk
Dostupné od30. 5. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
Plocha pozemku400
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.