Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 100 m² bez realitkyMoravské Málkovice - Moravské Málkovice, Jihomoravský kraj

Moravské Málkovice - Moravské Málkovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám řadový dům v obci Moravské Málkovice na pozemku o rozloze 396 m2, součástí je stavba rodinného domu řešeného jako 2+1 s možností stavebních úprav a přístavby dalších místností. Z předsíně o rozloze 9 m2 se vlevo vchází do kuchyně s jídelnou, která je propojena s obývací místností o celkové rozloze 30 m2. Na pravé straně předsíně je vstup do ložnice o rozloze 15 m2.

Z kuchyně je vstup do koupelny o rozloze 7 m2, která je po rekonstrukci a je vybavena vanou, pračkou, bojlerem, umyvadlem a WC. Na konci předsíně je vstup do verandy o rozměrech 4,4 m2, touto verandou se vchází na dvorek se zahradou cca 85 m2, která je v naprostém soukromí. Na zahradě je vstup do garáže o rozloze cca 25 m2, vedle garáže jsou další dva prostory „dílny“ každá o rozměrech 15 m2. Další garáž o rozloze 30 m2 je pod domem – vjezd z druhé strany ulice, která sloužila k opravě aut, je vybavena montážní jámou. Z této garáže je i přístup na zahradu a následně do domu.

Celý dům je vytápěn plynovými kamny WAW, které jsou v každé místnosti. Ohřev vody je zajištěn z bojleru v koupelně. V kuchyni je plynový sporák, lednice a také kamna značky PETRA, které jsou nové, plně funkční a je také možnost přitápění. V obytných místnostech je prkenná podlaha, na chodbě je glazovaný beton a v koupelně je dlažba.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí - nová plastová okna, vstupní dveře, odizolování proti vlhkosti, úprava vnitřních omítek. Dům má půdu, kde je možné vybudovat další obytné místnosti.

Dům má vlastní zdroj pitné vody – studna, není napojen na splaškovou kanalizaci, je však možné se připojit. Dům je plně obyvatelný a suchý. Dům není v exekuci ani předmětem insolvenčního řízení a prodává ho přímý majitel. V blízkosti domu se nachází obchod s potravinami, domácí potřeby, stavebniny, restaurace. Obec je vybavena školkou a školou, hřištěm, koupalištěm s velkým bazénem. K dispozici je dobré spojení autobusem do nedalekého města Vyškov a nebo autem na dálnici směr Brno, Ostrava, Olomouc. CENA K JEDNÁNÍ

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563000
Dispozice2+1
Dostupné od8. 7. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
Plocha pozemku396
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.