Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 98 m² bez realitkyOkrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Okrouhlá, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 6 m²
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Zrestaurovany, prostorny a svetly byt se ctyrmi velkymi pokoji (12m2 a vice) vhodny pro skupiny az osmi osob. Byt je plne vybaven nabytkem, nadobim a spotrebici, v sedmem patre revitalizovaneho paneloveho domu s vytahem. Okna jsou plastova, zanovni, z nejvetsiho pokoje pristup na jizne orientovany balkon s vyhledem na zelen a sportovni hriste.

Vybaveni zahrnuje komplet kuchyni vcetne vsech spotrebicu (el. trouba, plynovy varic, lednice s mraznickou, mikrovlnna trouba, mycka, kavovar, varna konvice, vysavac, jidelni stul a zidle, v koupelne dale pracka a koupelnovy nabytek, v predsini a chodbe spousta satnich skrini na miru, spizni skrin a botniky. V loznicich postele, skrine a psaci stoly s zidlemi, mozno ponechat nebo odstranit - dle prani a potreb najemnika.

Podlahy jsou plovouci / vinylove, temer nove, v loznicich temer nove koberce. Byt ma zdene jadro, koupelna a WC jsou kazde zvlast. Zadny z pokoju neni pruchozi, takze je byt idealni jak pro rodiny tak pro skupiny az osmi osob (napr. studentu). K dispozici jsou verejne prostory jako susarna, kolarna a soukroma sklepni koje.

Lokalita domu je perfektnim kompromisem mezi dostupnosti do brnenskeho Kampusu, centra Brna i na dalnici. Prostorne parkoviste primo pred vchodem. V blizkem okoli domu vse potrebne - obchody, posta, zdravotni pece, skoly, skolky atd. Nekolik restauraci ve vzdalenosti ktera nerusi ale pritom v dosahu kratke prochazky.

Byt je vybaven rychlym bezdratovym internetem WiFi, dimenzovanym na vyssi pocet pripojenych zarizeni.

A spacious, recently refurbished apartment full of light, with 4 large badrooms (12 sqm++) suitable for families or groups. Fully furnished incl kitchen appliances and utensils, in the top (7th) floor of a revitalized building equipped by a lift. Thermal windows, fairly new, largest BR facing south - greenery and playing field.

Equipment includes full kitchen, oven, gas cooker, fridge with a freezer, microwave, dishwasher, coffee machine, electric kettle, hoover, dining table and chairs. Furnished bathroom with a washing machine, loads of built-in wardrobes in the hall, a pantry and shoe storage. Bedrooms are equipped with beds, more wardrobes and desks with chairs. Furniture can remain or be taken away, as per tenant's needs.

Flooring is imitation of wood / vinyl, almost new, BRs floored with wall-to-wall carpets. Bathroom and toilet are separate. No bedroom is walk-through, hence the apartment is ideal for groups of unrelated people who prefer total privacy. At your disposal is a private basement storage room, and common bicycle storage room and laundry drying room.

Location is perfectly balanced between Brno Campus, center of town and D1 highway. Ample parking in front of the building. Amenities all nearby -shops, post office, clinics, schools, kindergartens etc. Several restaurants within walking distance yet far enough not to disturb the peace of the location.

Fast WiFi Internet included in the rent.

Available as of July 1st 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564641
Dispozice4+1
Dostupné od14. 7. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha98
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Balkón 6 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 385 m (5 min)
PoštaBrno 25
🚶 820 m (10 min)
ObchodLidl
🚶 373 m (4 min)
BankaKomerční Banka
🚶 710 m (9 min)
RestauraceAbán
🚶 439 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 719 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Brno, Vedlejší 10
🚶 137 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Brno, Vedlejší 10
🚶 306 m (4 min)
SportovištěTJ Tatran Bohunice
🚶 216 m (3 min)
Hřiště
🚶 81 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.