Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyU Klavírky, Praha - Smíchov

U Klavírky, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena6 599 987 Kč

Tato nemovitost již od 27 990 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 3+1 69m2 se dvěma balkóny a sklepem

Ulice U Klavírky 2627 v lukrativní části Prahy 5 Malvazinky

Dovoluji si Vám nabídnout krásný byt v lukrativní a klidné části Prahy 5 Malvazinky. Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu po rekonstrukci (nová střecha 2012 a zateplení budovy 2017).

Jedná se o byt o velikosti 69 m2 o dispozici 3+1 se dvěma lodžiemi a sklepem. V případě zájmu je možné byt o některou z lodžií zvětšit. Tato úprava se již v objektu několikrát realizovala.

Byt má nová okna, korkové podlahy, centrální vytápění a ohřev teplé vody, internet a krb. Byt se nachází jen 5 min autobusem nebo 15 min pěšky od centra Anděl.

V místě je výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Prodejna Albert 5 min chůze, možnost běhání v parku Mrázovka, či 15min chůze do bazénu Radlice. Základní škola i školka ihned po ruce. Vynikající dostupnost autem s možností na napojení na tunel Blanka či okruhy města. K bytu náleží i společný podíl na užívání nádherné zahrady s ovocnými stromy, lesními jahodami a ostružinami. Příjemné místo na Relax.

Sale apartment 3 +1 69m2 with two balconies and cellar

Street U Klavírky 2627 in the lucrative part of Prague 5 Malvazinky

I would like to offer you a beautiful apartment in a lucrative and quiet part of Prague 5 Malvazinky. The apartment is located on the second floor of the brick house after reconstruction (new roof 2012 and building insulation 2017).

It is an apartment of 69 m2 with 3 +1 with two loggias and cellar. In case of interest it is possible to enlarge one of the loggias. This arrangement has already been implemented several times in the building.

The apartment has new windows, cork floors, central heating and hot water, internet and fireplace. The apartment is located just 5 min by bus or 15 min walk from the center of Andel. There is excellent transport accessibility and civic amenities. Albert store 5 min walk, jogging in Mrázovka park, or 15 min walk to Radlice pool. Primary school and kindergarten immediately at hand. Excellent accessibility by car with the possibility of connecting to the Blanka tunnel or city circuits. The apartment also includes a shared use of the beautiful garden with fruit trees, wild strawberries and blackberries. Pleasant place to relax.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565885
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.