Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyKuršova, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Kuršova, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné15 800 Kč

+ Poplatky za služby3 135 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Od 1.8.2019 nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně a velkoryse zařízený byt 3+1 (3.patro s výtahem) k pronájmu v klidné lokalitě Brno-Bystrc II. V docházkové vzdálenosti jsou Brněnská přehrada s okolními lesy, Vrbovecké údolí i obora Holedná. Byt je tak ideální pro ty, kteří chtějí spojit pobyt ve městě a zároveň s přírodou na dosah. Parkování je k dispozici v okolí domu zdarma a zastávka MHD Ečerova / tramvaj, autobus / s přímým spojem na Mendlovo náměstí je asi 5 minut chůze od domu.

V okolí domu plná občanská vybavenost včetně zdravotního centra pro děti i dospělé.

Polohou i vybavením se tak nejedná o klasický studentský byt, ale spíše o opravdovou základnu a prostor k žití, kde budou nájemci spokojeni.

Dům prošel nákladnou revitalizací a je kompletně zateplený. K dispozici jsou nové společné prostory a moderní výtah. Rovněž i stupačky jsou po kompletní výměně.

Byt prošel celkovou rekonstrukci - zděné kuchyňské jádro, plovoucí podlahy, plastová okna a zasklená lodžie.

Celková plocha bytu je 64 m2 a k dispozici může být sklep (po domluvě) a vlastní uzamykatelný prostor pro uložení kol.

Základní popis pokojů:

Moderně vybavená kuchyně o rozloze 12 m2 s novou ledničkou a mrazákem, plynovým sporákem s elektrickou troubou, digestoří, myčkou nádobím, novou pračkou, kuchyňským stolem, rychlovarnou konvicí a toustovačem.

Obývací pokoj o rozloze 20 m2 je vybavený luxusní koženou sedačkou, velkoplošnou televizí, konferenčním nábytkem a vinotékou.

Ložnice s rozlohou 12 m2 nabízí k dispozici masivní dvoulůžkovou postel s velmi pohodlnými matracemi, stolkem a sestavou skříní, nočními stolky a kompletním osvětlením.

Pracovna / případně 2. ložnice / o rozloze 12 m2 je momentálně vybavena pracovním stolem, šatní skříní a rozkládací pohovkou. Po domluvě může být k dispozici také tiskárna a scanner.

Chodba 8 m2 se zabudovanou zrcadlovou skříni s opravdu velmi prostornou šatnou. Chodba je propojena s kuchyní a tím zvyšuje prostornost. Koupelna vybavená vanou a oddělené WC s umyvadlem.

Cena nájmu: 15 800 Kč

Energie a poplatky: 3 000,- Kč měsíčně / topení + voda + údržba společných prostor: záloha placená

majitelem, která bude ročně nájemci vyúčtována dle skutečné spotřeby. V minulosti byly přeplatky. Poplatek televize 135,- Kč měsíčně Elektřina: 950,- Kč /měsíčně bude přepsána na nájemce Plyn: 200,- Kč / měsíčně bude přepsán na nájemce Internet: aktuálně 630 Kč / měsíčně (Netbox, smlouvu je možno přepsat na nájemce nebo lze zařídít vlastní internet). V domě je Netbox a UPC přípojka.

Byt je pojištěn a je vhodný pro nekuřáky bez zvířat.

Kauce ve výši 2 nájmů bude uložena na spořící účet a po bezproblémovém ukončení nájmu vrácena.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu566092
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.