Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 72 m² bez realitky30. dubna, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
30. dubna, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Byt : Velmi dobře dispozičně řešený byt s centrálním topením a s orientací do dvou stran (JV a SZ) s výhledem do dvora a do parku. Uprostřed bytu je prostorná chodba, z které se vchází do jednotlivých pokojů, koupelny a na toaletu. Pokoje neprůchozí. Kuchyň zánovní s plovoucí podlahou, zbytek bytu koberec. Koupelna a toaleta starší, ale v udržovaném stavu. Byt je velmi čistý, světlý a připravený k nastěhování, bez nábytku. K bytu náleží také sklepní koje, ve sklepě taktéž úschovna kol.

Dům : o pěti patrech, cihlový, velmi klidný, zabezpečený kamerami a čistý. Obyvatelé domu se vzájemně znají a o dům se příkladně starají. Dům prochází pravidelně rekonstrukcemi (opláštění, střecha, výtah, malování, plastová okna). Možnost na připojení UPC.

Okolí : Okrajové centrum Ostravy, 3 minuty na tramvaj a do supermarketu, 6 minut na trojejbus, naproti vchodu přes cestu je menší park, Komenského sady jsou do 10 minut chůze, ve vedlejším domě v přízemí restaurace, bezprostřední centrum města do 15 minut chůze, v okolí jsou školky a školy, dětská hřiště. Parkovací místa na kartu i bez karty.

Nájemník : hledáme někoho na dlouhodobější podnájem, bezproblémového, hledající klidné ubytování s dobrou dostupností. Předešlí nájemci byli rodiny s dětmi. Preferujeme nekuřáky.

Nájem : 12 000 Kč obsahuje vše krom internetu a energií (elektřina + plyn = cca 1000 Kč). Dvouměsiční kauce ve výši 24 000 Kč.

English Version

Flat : the flat space is very efficiently solved with central heating and with window orientation into two sides (SE and NW) - view over backyard and into a park. In the middle of the flat there is a spacious hallway leading to individual rooms, bathroom and toilet. Rooms are not walking through type. The kitchen is newish with a laminate floor, in the rest of the flat there is a carpet. Bathroom and toilet is older but well preserved. The flat is very clean, sunny and ready to move in. No furniture. You can use a cellar space and in the cellar there is also a bicycle storage room available.

House : having 5 floors, bricks type, very quiet, secured by cameras and clean. Residents know each other and they take care of the house very well. The house had been ongoing through regular reconstructions (façade, roof, elevator, painting, windows). There is a possibility to connect to UPC internet provider.

Surroundings : very close to the downtown of Ostrava, 3 minutes to tram and supermarket, 6 minutes to trolleybus, opposite to the house exit door there is a small park, it takes cca 10 minutes to Komenskeho park, there is a restaurant downstairs next building, it takes cca 15 minutes by walk to the heart of the city center of Ostrava, there are schools around, playground for kids, parking available with parking card or without.

Tenant : we are looking for somebody for long-term renting, it might be somebody seamless and with reliable history searching for a quiet place with comfortable access to city benefits. Previous tenants were families. We prefer non-smokers.

Renting : 12 000 CZK with everything included except electricity and gas (additionally approximately 1000 CZK)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568882
Dispozice3+1
Dostupné od29. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha72
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.