Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyVlhká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský kraj

Vlhká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu nadstandartně zařízený byt 2kk v centru města na ulici Vlhká, Brno střed. Dům je po rekonstrukci, výtah se plánuje zbudovat do budoucna. Byt 2kk je v 3. nadzemním podlaží (2. patro) a má celkovou plochou 64,04 m2 a je tvořen předsíní, chodbou, ložnicí, obývacím pokojem s kuchyňským koutem a koupelnou se sprchovým koutem a s WC (více viz půdorys). K pronájmu se nabízí kompletně zařízený: kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů jako indukční varná deska, lednice s mrazákem, mikrovlnka, myčka, stůl a 4 židle, sedačka a dva konferenční stolky. V ložnici se nachází velká skříň, psací stůl a postel vč. nočních stolků. Na chodbě jsou další vestavěné skříně na míru. V koupelně je pračka. V případě potřeby a po dohodě lze dokoupit i sušičku (to by se zohlednilo navýšením nájmu o ca 650 Kč/měsíc). Byt má svůj plynový kotel na ohřev teplé vody a tepla.

Atmosféru bytu dolaďuje led osvětlení ve stropním podhledu.

Byt je volný a k nastěhování ihned. Nájem je 19 900 Kč + zálohy 3500 Kč na energie a služby (bez internetu), celkem tedy 23.400 Kč za měsíc. Nájemci jsou preferování nekuřáci a bez domácích zvířat. Vratná kauce ve výši 25 000 Kč.

Offer to rent: Luxury fully furnished apartment 2kk on the street Vlhká, in Brno center. The house is after reconstruction (elevator should be build in near future). Beautiful apartment 2kk on the 2nd floor has a total area of 64.04 m2 and consists of a corridor, bedroom, living room with kitchenette and bathroom with shower and toilet (see attached floor plan). Flat is fully furnished: kitchen incl. built-in appliances such as induction hob, fridge with freezer, microwave, dishwasher, table and 4 chairs, sofa and two coffee tables. The bedroom has a large wardrobe, desk and bed. There are other built-in wardrobes in the hall. There is a washing machine in the bathroom. If necessary a dryer machine might be provided (this would be taken into account by increasing the rent by ca 650 CZK / month). The apartment has its own gas heating for hot water and heat. The atmosphere of the apartment is fine-tuned by LED lights in the ceiling. The apartment is free and available immediately. Rent is 16750 CZK + advances 2 400 CZK for energy and services (internet is not included), in total of 19 150 CZK per month. Electricity and gas, which are already included in the price of services, are rewritten to tenants. As tenant are prefered non-smokers and with no pets such as dogs and cats. Refundable deposit of 25 000 CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571034
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 5 minut pěšky
Sklep 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDVlhká
🚶 394 m (5 min)
PoštaBrno 1
🚶 620 m (7 min)
ObchodŘempo-kars-čalounické potřeby
🚶 279 m (3 min)
BankaHypoteční banka
🚶 403 m (5 min)
RestauraceJídelna
🚶 144 m (2 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 567 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Brno, Křenová 21
🚶 428 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Mlýnská 27
🚶 659 m (8 min)
SportovištěSun masážní a bodystylingové studio
🚶 394 m (5 min)
Hřiště
🚶 718 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.