Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 262 m² bez realitkyU Studánky, Kunice - Kunice u Říčan, Středočeský kraj

U Studánky, Kunice - Kunice u Říčan, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena14 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 59 373 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte nemovitost na denní dojíždění do Prahy? Se základní školou 200 metrů od domu a krásnou Ladovskou přírodou? Pak jste tady správně.

Chcete-li zjistit více a podívat se na virtuální prohlídku domu zadejte www.dumkunice.com.

Dům prošel v roce 2011 velmi nákladnou celkovou rekonstrukcí (90% věcí se zde dělalo na míru, vestavěné úložné prostory, obložky, okna, kovaná zábradlí, kuchyně atp.).

​K domu je možné dojet dvěma ulicemi, které jsou slepé, z každé z ulic je k domu vjezdová brána. U domu jsou tři samostatná parkovací místa a dvě velké garáže s automatickými vraty.

K domu přiléhá vzrostlá, osvětlená zahrada o výměře 696 m2. Na zahradě jsou již vzrostlé ovocné stromy. Zahrada je funkčně řešena (architektem) a zároveň poskytuje dostatečné soukromí. Pod zemí je zadržovací nádrž, do které jsou svedené všechny okapy a její objem je 18m3, což bohatě stačí na pravidelnou závlahu celé zahrady; mimo jiné je na zahradě také kopaná studna hluboká 6m. Na zahradě je krytý bazén (6x3 metry). Dále na zahradě nejdete zateplený zahradní domek, ve kterém se nachází část pro hosty včetně plnohodnotné koupelny (možnost využití i k podnikání) a dále dílna s technikou k bazénu a úschovou na nářadí.

Vstup z domu na zahradu je pod pergolu (35m2), která je zčásti plně zakryta a druhá část se dá zakrýt elektrickou markýzou a bočnicemi.

V přízemí domu stojí za zmínku herna s kulečníkem („pánská místnost“), ze které je vstup pod pergolu na zahradě. V mezipatře se nachází předsíň s hlavním vchodem do domu.

V prvním patře najdete oddělenou kuchyň, jídelnu, obývák a ložnici. Mezi prvním a druhým patrem se nachází velká terasa s nádherným výhledem do Ladova kraje, na terase je zastřešení pomocí stahovací markýzy.

Ve druhém patře najdeme, kromě velké ložnice, koupelny a pracovny, také dětskou část, která se skládá z velké herny, spacího pokoje a dětské koupelny.

Z tohoto patra je vstup do podkroví, které, ač s nižším stropem, je využitelné jako posilovna, herna, či jako zóna klidu.

V domě je plynový kotel a elektrokotel. Primárně je dům vytápěný plynovým kotlem, který se dá, v případě potřeby, přepnout na elektrokotel. V celém domě je navíc podlahové topení. V domě je klimatizace. Dům je napojen na obecní kanalizaci a obecní vodovod, ale existuje zde možnost napojení celého domu na kopanou studnu (je v ní stále dost vody). Ač se jedná o velký dům, tak poplatky jsou, díky kvalitně provedené rekonstrukci nejen zateplení, měsíčně do 5.000,- za elektřinu i plyn (pro čtyřčlennou rodinu).

V každé místnosti se nacházejí rozvody internetu a televize. V domě je množství vestavěných skříní. Celý dům (vč. garáží a zahradního domku) je zabezpečen a rozdělen do několika zón spolu s napojením na CP od společnosti Jablotron.

​Dům je možné využít i jako investici. Po menší stavební úpravě se dá dům poměrně jednoduše rozdělit na tři byty se vstupem ze společné chodby (3+1 s podkrovím, dvěma koupelnami, balkonem; 3+1 s balkonem a 3+kk s velkou šatnou a přímým vstupem na zahradu)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573633
DispoziceOstatní
Plocha pozemku696
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha262
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.