Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 74 m² bez realitkyOlgy Havlové, Praha - Žižkov

Rezervováno
Olgy Havlové, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena6 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 796 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+kk (74,2m2) v novostavbě obytného souboru Na Vackově, etapa D, dokončeno podzim 2017.

Byt se nachází ve třetím, posledním patře budovy s výtahem. Součástí bytu je balkon o celkové ploše 4,5 m2. K bytu dále náleží sklep a garážové stání v suterénu budovy.

Částečně zařízený byt disponuje světlým obývacím pokojem (orientován na jih) s kuchyňskou linkou a obývací stěnou, dvěma pokoji (orientovány na sever), koupelnou s vanou a samostatnou toaletou. V chodbě a jednom pokoji jsou umístěny vestavěné skříně, v zádveří předsíňová stěna.

Byt je situován v klidné části, poblíž parku Židovské pece. Tramvajová a autobusová zastávka jsou v docházkové vzdálenosti. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (pošta, škola, školka, obchody, parky Židovské pece, Vítkov, sady na Krejcárku, kino Aero, cyklostezka, a jiné). Lokalita poskytuje skvělou dostupnost do centra města.

V případě zájmu či dotazů nás můžete kontaktovat na email.adrese krejcir.jn@gmail.com. Nemáme zájem o spolupráci s realitní kanceláří.

We are offering flat in disposition 3+kk 74.2m2 (2 separate rooms + 1 room with kitchen corner) in new building of Metrostav project Na Vackove, phase D, finished during autumn 2017.

Flat is located in 3rd , last floor of building with elevator. There is a balcony with area 4.5m2 as part of the apartment. Parking place and cellar located in basement of building belong to the flat as well.

Partly equiped flat consists of light living room (south direction oriented) with kitchen and living room wall, two bedrooms (north direction oriented), bathroom with bath tube and separate toilet. In the hall and one bedroom are installed built-in wardrobes, in the entrance hall is anterior wall.

Building is loacated in calm part of district, close to the park Zidovske pece. Tram and bus stops are walking distance. In close range is complete service (post office, kindergarden, school, shops, parks, clinic/doctors, etc.). Location offers great connection to the city center.

We are not interested to be approached by real estate agencies.

Possible to contact also via email to krejcir.jn@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu573790
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.