Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyItalská, Praha - Vinohrady

Italská, Praha - VinohradyVybaveno
Cena8 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 006 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o nově kompletně zrekonstruovanou a vybavenou bytovou jednotku 2+1 o velikosti 68,6 m2 umístěnou v přízemí městského činžovního domu z roku 1910, který se nachází v přímém sousedství s Riegrovými sady, kam směřují i některá okna bytu. Ze společných prostor domu – schodiště - je vstup do chodby s kuchyňskou linkou; kuchyňský kout má okno orientované do společného dvora. Z chodby jsou přístupné ostatní místnosti – pokoj s okny do ulice Na Smetance a Riegrových sadů; koupelna se sprchovým koutem a WC, technická místnost (kotel, pračka) a ložnice s okny orientovanými do klidného vnitrobloku. Povrchy podlah tvoří dřevěné masivní parkety a keramická dlažba. Obytný pokoj má okna orientována na severovýchod, ložnice na jihozápad. K bytu náleží sklep, situovaný v suterénu budovy. Parkování je možné na ulici s parkovacím oprávněním. V domě 5 NP + P se nachází dalších 13 bytových jednotek. Veškerá občanská vybavenost je víceméně v docházkové vzdálenosti a nedaleko je i samotné centrum města. Voda je zajištěna z řadu. Ohřev vody a vytápění bytu je zajištěno vlastním kombinovaným plynovým kotlem. Měsíční náklady jsou velmi nízké. Celková měsíční platba vč. záloh na služby činí pouhé 2.000,- Kč.

ENG:

A newly refurbished two-bedroom 68,6 m2 apartment on the ground floor of a 1910 tenement house located directly next to the Riegrovy sady city park with some of the windows oriented to it. The corridor with a kitchen counter is accessible through a common stairwell with the kitchen window overlooking a shared inner yard. Other rooms – a living room with windows to the Na Smetance street and the Riegrovy sady city park, bathroom with a shower and a toilet, a utilities room equipped with a washing machine and a boiler plus a second bedroom with windows oriented to the quiet inner yard. These rooms are covered with Hardwood flooring and ceramic tiles. The living room has windows looking to the north-east and the bedroom to the south-west. The apartment comes with a cellar located in the basement. Parking on the street is available with a parking permit. There are 13 other apartments in the five-story-plus-attic building. All basic services are within walking distance and the city centre itself is not far away either. Water is supplied from the water mains and heating and hot water are both provided by a combined gas boiler. Monthly expenses are very low and with utilities included come only to about 2,000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574400
Dispozice2+1
Dostupné od19. 9. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.