Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 50 m² bez realitkyUmělecká, Praha - Holešovice

Umělecká, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce23 500 Kč


Nabízím k pronájmu od 1.11.2019 byt ve 4. NP s výtahem. Byt je po kompletní rekonstrukci, plně zařízen k okamžitému nastěhování. Z předsíně vedou samostatné dveře do kuchyně, pokoje, koupelny a na WC. Kuchyň je vybavená novou kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, s kvalitním odsavačem par, horkovzdušnou troubou, myčkou, lednicí s mrazákem, úložnými skříněmi, nádobím a rozkládací sedačkou pro případné návštěvy. Z kuchyně je přístup na balkon a do komory. Součástí bytu je také nově zrekonstruovaná koupelna s otevřeným sprchovým koutem walk-in a velkým dvojumyvadlem, samostatné WC a předsíň, ve které nechybí pračka a sušička, včetně dalších úložných prostorů. Pokoj je vybaven manželskou postelí, skříněmi, psacím stolem a klimatizací. Byt se nachází v lukrativní čtvrti, blízko parku Stromovka, Letenských sadů, a pár minut chůze na Výstaviště Holešovice. Zastávka tramvaje Kamenická je cca 5 min chůze, do centra pěšky přibližně 20 min. V okolí je velké množství restaurací, kaváren a obchodů. Dům je v blízkém sousedství budovaného obchodního domu "OC Stromovka" (viz pohled z balkonu). Byt je svou velikostí ideální pro dvě osoby. Preferuji zájemce bez domácích mazlíčků. Smlouva na 6 měsíců s možností prodloužení, pokud bude vše vzájemně v pořádku. Nájemné ve výši 19.000,- Kč, plus zálohy na služby 4.500 Kč (elektřina, voda, internet, správa domu, popelnice). Při podpisu smlouvy, kromě platby nájmu předem na daný měsíc, kauce ve výši jednoměsíčního nájmu a záloh na služby. Kontakt: tel. +420 608 328 878

The apartment is completely renovated, fully furnished for immediate occupancy.

Separate doors lead from the hall to the kitchen, room, bathroom and toilet.

The kitchen is equipped with a new kitchen with induction hob, with high-quality cooker hood, oven, dishwasher, fridge / freezer, storage cabinets, dishes and sofa for possible visits. The kitchen has access to the balcony and the chamber.

The apartment also has a newly renovated bathroom with walk-in shower and large double washbasin, separate toilet and hallway, which includes a washing machine and dryer, including additional storage space.

The room is equipped with a double bed, wardrobes, desk and air conditioning.

The apartment is located in a lucrative neighborhood, close to the park Stromovka, Letna Park, and a few minutes walk to the Exhibition Grounds Holesovice.

Tram stop Kamenicka is about 5 min walk, to the center about 20 min.

There are plenty of restaurants, cafes and shops nearby. The house is in close proximity to the built department store OC Stromovka (see view from the balcony).

The apartment is ideal for two people.

Rent in the amount of CZK 10,000, plus advance payments for services CZK 3,000 (electricity, water, internet, house management, garbage cans).

When signing the contract, in addition to the payment of rent in advance for the month, a deposit of one month rent and advance payments for services.

Questions and requests for the term of the tour are to be sent to e-mail: jan.tucek.l@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580277
Dispozice1+1
Dostupné od26. 10. 2019
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.