Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyWuchterlova, Praha - Dejvice

Rezervováno
Wuchterlova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Byt se nachazí ve funkcionalistickém 6ti patrovém bytovém domě s výtahem. Dům prošel kompletní rekonstrukcí. Byt je akorát dodělán a je plně vybaven. Vybavení bytu je nadstandarní v industriálním stylu. Především byly zvoleny přírodní materiály - dřevo, sklo a kámen. V bytě je pračka, sušicka, žehlička, žehlící prkno, vysavač. Kuchyň je plně vybavená na vaření a stolování. Také disponuje s následujícími spotřebiči lednicí s mrazákem, myčkou, indukční varnou deskou, elektrickou troubou, rychlovarnou konvicí. Vytahovatelný skleněný jídelní stůl pro 2 až 4 osoby. Postel 180 x 200 cm s matracemi od firmy Dřevočal. V koupelně je sprchový kout, toaleta a bidetová sprcha. V bytě je dost úložného prostoru a je k dispozici i sklep 1m2.

Bezpečnost je zajištěna kamerou u vchodových dveří do domu, odemykání dveří bude na čip, videotelefon, bezpečnostní vstupní dveře, alarm na kouř.

Dům byl postavený roku 1932, je součástí městské památkové zóny a nachází se na jihovýchodní straně krásného náměstí s Husitským kostelem. V létě je náměstí zelené a zaplněno lidmi se zrmrzlinou a šumící fontánou. V zimě je náměstíčko rozzářené vánočním osvětlením a hodujcími lidmi na vanočním trhu s živou hudbou. V okolí je mnoho obchůdků, kaváren a restaurcí. Rádi se tu projdete jen tak a užijete si místní atmosféru s výhledem na věže chrámu Sv. Víta. Z praktického hlediska je tu vše za rohem = 2 min na Vítězné náměstí (metro A, tramvaje, autobusy) či vlak. V pěším dosahu je Stromovka, Letná, Pražský hrad. Za 10 min jste v centru, za 20 min na letišti. Je to prostě báječná lokalita s duší, kterou si zamilujete.

Byt je vhodný pro 1 osobu nebo pár. Cena je pro 1 osobu. Poplatky 4500 Kč zahrnují internet/ TV, energie, odpad a další domovní poplatky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu581781
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha50
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.