Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 90 m² bez realitkyLegerova, Praha - Nové Město

Legerova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Cena12 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 337 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Kompletně zrekonstruovaný byt se dvěma samostatnými apartmány s vlastními koupelnami a WC, plně vybavenou kuchyní, prostornou šatnou (alternativně ložnicí), skladem s úložnými prostory a sklepem. Zajímavostí je restaurovaná původní dřevěná podlaha. Byt je prodáván s kompletním vybavením (nábytek, elektrospotřebiče a příslušenství, viz foto). Vhodné pro krátkodobé pronájmy, bez nutnosti dalších investic. Ekonomické vytápění a chlazení (klimatizace) přes tepelné čerpadlo, doplněné podlahovým a IR vytápěním (koupelny a WC), vlastní ohřev vody. Činžovní secesní dům s historií od roku 1896. Pouze 5 minut od metra I. P. Pavlova. Pouze 10 minut pěšky od Národního muzea na Václavském náměstí. Vysoký investiční potenciál. Pouze pro vážné zájemce.

Completely renovated apartment with two separate apartments with private bathrooms and toilets, fully equipped kitchen, spacious dressing room (alternatively bedroom), storage room with storage and cellar. Restored original wooden floor is a nice touch.The apartment is sold with complete equipment (furniture, electrical appliances and accessories, see photo). Suitable for short-term rentals, without the need for further investment. Economical heating and cooling (air conditioning) via heat pump, supplemented by floor and IR heating (bathrooms and toilets), own water heating. Apartment Art Nouveau building with a history since 1896. Only 5 minutes from metro I. P. Pavlova. Only 10 minutes walk from the National Museum on Wenceslas Square. High investment potential. Only for serious applicants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583663
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Plocha90
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníGeotermální
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.