Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m²Lanžhotská, Praha - Zličín

Lanžhotská, Praha - ZličínVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby3 495 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusně zařízený byt 3+kk o obytné ploše 84 m² + terasa, situovaného ve 2. patře luxusní oblíbené lokality Praha 5 - Zličín.

Byt je kompletně zařízený a velice slunný. Interiér obývacího pokoje je tvořen prostornou pohodlnou sedačkou, konferenčním stolkem, TV, vnitřními okrasnými roletami a elektrickým krbem. Celkový dojem doplňují bytové dekorace. Z obývacího pokoje je vstup na terasu. Kuchyň je plně zařízena moderními vestavěnými spotřebiči. Kuchyň nabízí dostatečně prostornou pracovní plochu, vestavěnou troubu se 4 ploténkovou sklokeramickou deskou, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, moderní digestoř, kávovar, rychlovarnou konvici. Součástí kuchyně je i jídelna s jídelním stolem pro 6 osob. Byt má dvě samostatné ložnice s vnitřními okrasnými roletami. Obě ložnice mají komfortní manželské postele. V jedné ložnici je prostorná vestavěná skříň, v druhé ložnici pracovní místo s psacím stolem. Podlouhlá předsíň do písmena L má u vstupu botník a vestavěné skříně. Předsíň zdobí ohromné luxusní okrasné zrcadlo. V bytě je koupelna s vanou, umyvadlem, pračkou a koupelnovou skřínkou. V bytě je dále samostatná toaleta a velice prostorná komora. K bytu náleží parkovací garážové stání na dálkové ovládání.

Velkou výhodou a předností pro potenciální nájemce může být blízka vzdálenost na letiště Václava Havla (10 min). Byt má strategické umístění - za 15 minut pěšky se dostanete na metro B Zličín, za minutu autem na Pražský okru. Veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední blízkosti - Metropole Zličín, IKEA, Globus, Tesco, restaurace. Lokalita je velice klidná.

V ceně poplatků není zahrnuta záloha na elektřinu. Zálohy na elektřinu se budou přepisovat na nájemníka. Počítejte okolo 1.500,-. Byt je pronajímán jako nekuřácký.

Tel. číslo 776 039 738 Kesnerová

I offer for rent luxuriously furnished apartment 3 + kk with a living area of ​​84 sqm + terrace, situated on the 2nd floor of a luxury popular location Prague 5 - Zlicin.

The apartment is fully furnished and very sunny. The interior of the living room consists of a spacious comfortable sofa, coffee table, TV, interior decorative blinds and an electric fireplace. The overall impression is complemented by home decorations. From the living room is the entrance to the terrace. The kitchen is fully equipped with modern built-in appliances. The kitchen offers a spacious enough work area, built-in oven with 4 ceramic hob, microwave, fridge / freezer, modern hood, coffee maker, kettle. The kitchen has a dining room with dining table for 6 people. The apartment has two separate bedrooms with interior ornamental blinds. Both bedrooms have comfortable double beds. One bedroom has a spacious built-in wardrobe, the other bedroom has a work desk with a desk. The L-shaped hall has a shoe cabinet and built-in wardrobes at the entrance. The hall is decorated with a huge luxury ornamental mirror. The apartment has a bathroom with tub, sink, washing machine and bathroom cabinet. There is also a separate toilet and a very spacious chamber. The apartment has a parking garage with remote control.

A great advantage and advantage for potential tenants may be the close distance to the Václav Havel Airport (10 min). The apartment has a strategic location - 15 minutes walk to metro B Zlicin, a minute by car to the Prague district. All civic amenities are in the immediate vicinity - Metropole Zlicin, IKEA, Globus, Tesco, restaurants. Location is very quiet.

The fee does not include a deposit for electricity. Prepayments for electricity will be rewritten to the tenant. Count about 1,500, -. The apartment is rented as non-smoking.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584078
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha84
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 6 minut autem
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDStarý Zličín
🚶 658 m (8 min)
PoštaPraha 517
🚘 2 325 m (6 min)
Obchod
🚘 1 333 m (4 min)
BankaCeska sporitelna
🚘 1 202 m (4 min)
RestauraceBowling-bar Zličín
🚘 1 791 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 251 m (4 min)
Škola
🚘 1 125 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚘 3 814 m (9 min)
SportovištěCMKarting
🚘 2 515 m (8 min)
Hřiště
🚶 280 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.