Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 88 m² bez realitkyAntonínská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Antonínská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce37 000 Kč


Pronajmeme byt v ulici Antonínská v centru Brna o rozloze 86m2 - obývací pokoj 22m2 s vchodem na lodžii 9m2, ložnice 23m2, kuchyň 18m2, prostorná koupelna, WC zvlášť. Byt se nachází ve 4. patře bez výtahu a je orientovaný z jedné strany do tiché ulice s krásným výhledem do parku a z druhé strany do klidného vnitrobloku.

Jedná se o zrekonstruovaný secesní byt s vysokými stropy a s původními dveřmi a světlíky. V pokojích jsou parkety. V bytě je moderní kuchyňská linka s veškerým vybavením včetně lednice a myčky na nádobí. Kuchyň je také plně vybavena nádobím i malými spotřebiči jako je rychlovarná konvice a vysavač. Byt je plně vybaven nábytkem. V pěkné prostorné koupelně je velká rohová vana, WC je zvlášť. Součástí bytu je velká lodžie orientovaná do klidného vnitrobloku směrem na jihovýchod. V ulici je bezproblémové parkování v modré zóně. V bytě je přípojka k internetu a kabelové televizi od UPC.

Byt se nachází v krásné klidné ulici v bezprostředním centru města. V blízkosti se nachází zastávky tramvají Antonínská a Grohova a trolejbusů Smetanova. Za rohem jsou parky Lužánky a Tyršův sad. Byt je ideální pro pracující pár bez domácích mazlíčků nebo malou rodinu a ocení jej především milovníci restaurací a kaváren, kteří touží po klidném bydlení uprostřed města.

Byt je volný od 1.10. a není vhodný pro studenty. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou na 1 rok s možností prodloužení, ale nebráníme se ani střednědobému pronájmu. Při předání bytu nájemce složí kauci ve výši dvou měsíčních nájmů. Pokud nedojde ke škodám na bytě, kauce se v plné výši vrací nájemci po ukončení smlouvy. V bytě je možné mít trvalé bydliště. Měsíční nájemné bytu činí 18 500 Kč. Energie a služby hradí nájemce sám - při dvou nájemnících se pohybují kolem 2500 Kč měsíčně. V bytě je vlastní plynový kotel.

Prohlídky jsou možné po domluvě, realitní kanceláře prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584799
Dispozice2+1
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Plocha88
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDSmetanova
🚶 197 m (2 min)
PoštaLaundry38
🚶 307 m (4 min)
ObchodPotraviny Bacom
🚶 107 m (1 min)
BankaMoneta
🚶 235 m (3 min)
RestauraceRetro mňamky naší mamky
🚶 182 m (2 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 186 m (2 min)
ŠkolaZŠ Antonínská
🚶 148 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Mateřídouška
🚶 830 m (10 min)
SportovištěSPINNING & FITNESS
🚶 454 m (5 min)
Hřiště
🚶 379 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.