Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyHusitská, Praha - Žižkov

Husitská, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt 2KK s balkonem Praha 3 - Žižkov od přímého majitele. BEZ PROVIZE.

One bedroom apartment with balcony in Prague 3 - Žižkov for sale from direct owner. NO COMMISSION.

Neorenesanční činžovní dům, postavený v roce 1886 podle návrhu Josefa Fanty je na seznamu kulturního a historíckého děditctví Národního památkového ústavu ČR. Je umištěný na rohu ulic Husitská a U božích bojovniků přímo pod Vítkovem a disponuje krasnou a udržovanou zahradkou ve vnitrobloku se které je přístup na cyklostezku.

Byt 2KK o rozloze 58 m.č. se skládá z předsíňi (3.62 m.č.) obložené velkoformatovou dlažbou z přírodního travertinu, a předsíňové stěny na míru, koupelny s WC (4.79 m.č.) obložené velkoformatovou dlažbou z přírodního travertinu. V koupelně je okno s vzhledem do zahradz a podlahové vytápení. V bytě je průchozí šatna na míru (3.25 m.č.). Kuchyně (6.91 m.č.) se skládá z kuchyňského koutu a barového pultu se spoustou uložného prostoru vyrobených na míru (přírodní dýha v dekoru hrušky). Z ložnice (13.48 m.č.) jsou úžasné výhledy na Vítkovský kopec s jezdeckou sochou Jana Žižky a českou národní vlajkou. Velký obývací pokoj (19,10 m2) směřuje k Husitské ulici (Východ), která byla nedávno zrekonstruována.

Interiér a exteriér mají vysoce kvalitní, ručně vyráběné dřevěné dveře, zárubně a okna, která jsou dvojitě orámovaná a dvojitá prosklená, což poskytuje skvělou izolaci a nízké náklady na vytápění. K dispozici je také unikátní a vzácný vstup na žižkovskou pavlač (18 m2) s nádherným výhledem do zeleně a Vítkova. A konečně, podlahy z tvrdého dřeva v celém bytě ve všech pokojích kromě vchodu a koupelny.

Dům prošel celkovou rozsahlou rekonstrukce v roce 2012.

Skvělá centrální poloha. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti.

Autobusová zastávka (linky 133, 175, 207) je jen 2 minuty chůze. Tramvajová zastávka (linky 2, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 26) je 5 minut chůze.

Residence U božích bojovniků is a place where history took place. Become a part of this historic house after a delicate reconstruction and start your new life in the historical area of Zizkov.

Neo-Renaissance apartment building, built in 1886 by famous Czech architect Josef Fanta (Prague main train station architect), is on the list of cultural and historical heritage of the National Heritage Institute of the Czech Republic. It is located on the corner of the streets Husitská and U božích bojovniků right below Vítkov hill and has a beautiful and well-kept garden in the courtyard with direct access to the bike path.

58 sq.m. one bedroom apartment consists of an entrance hall (3.62 sq.m.) lined with large format tiles made of natural travertine, and custom made wardrobe unit, bathroom with WC ( 4.79 sq.m.) lined with large-format tiles made of natural travertine, floor heating and normal sized window facing the back garden, custom made walk-in wardrobe ( 3.25 sq.m.), kitchen ( 6.91 m.č.) with custom made kitchen cabinets and a joining bar that offers lots of storage space (natural wood veneer in pear decor), bedroom (13.48 sq.m.). From the bedroom there are amazing views of Vítkov Hill with its equestrian statue of Jan Žižka and the National Czech Flag. The large living room (19.10 sq.m.) faces Husitská street (East) which was recently reconstructed.

The interior and exterior has high quality, hand crafted wooden doors, door frames, and windows which are double framed and doubled glazed which provide great insulation and low heating cost. There is also an unique and rare Žižkov style entrance balcony (18 sq.m.) with a stunning views of the greenery and Vítkov. Finally, hard wood floors throughout in the apartment in all rooms except entrance and bathroom.

The house underwent a complete delicate reconstruction in 2012.

Very central location. All civic amenities are within walking distance.

Bus stop (lines 133, 175, 207) is just 2 minutes walking distance. Tram stop (lines 2, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 26) is 5 minutes walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586362
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 10. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 186 m (2 min)
Pošta
🚶 534 m (6 min)
Obchod
🚶 128 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 501 m (6 min)
RestauracePivovar Victor
🚶 54 m (1 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 502 m (6 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 269 m (3 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 393 m (5 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 312 m (4 min)
Hřiště
🚶 746 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.