Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyKorunní, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Korunní, Ostrava - Mariánské Hory, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby2 122 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k pronájmu moderně zrekonstruovaný slunný byt 1+1 s balkónem o celkové velikosti 40 m2 v klidné části Mariánských Hor (ulice Korunní), který se nachází v 5NP/8NP. Okna bytu jsou situována na jižní stranu s výhledem na pohoří Beskydy. Součástí bytu je balkón (součást pokoje) a sklep. V rámci rekonstrukce byla instalována nová designová kuchyňská linka, velká vestavěná skříň umístěná na chodbě, moderní koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Součástí kuchyně je samostatná vestavěná skříň, trouba se sporákem, digestoř a velký pracovní stůl se židlemi. Koupelna je plně vybavena včetně pračky.

Dům je po celkové revitalizaci (zateplení, plastová okna, nový výtah). Parkování před domem. Výborná občanská dostupnost v blízkém okolí (zastávka tramvaje Mariánské náměstí a OC Futurum chůzí do 5ti minut).

Cena měsíčního pronájmu: 6.900Kč + 2.122Kč pro dvě osoby (vč. záloh na ZP a elektřinu). Vratná kauce 18.000Kč. Volný od 1.2.2020. Doporučujeme prohlídku.

riemlovi@seznam.cz

For English description, contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587168
Dispozice1+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.