Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyU Mlýnského kanálu, Praha - Karlín

U Mlýnského kanálu, Praha - KarlínMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena7 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 323 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme Vám nový ateliér 2+kk o výměře 66,2 m2 + lodžie o výměře 5,3 m2 umístěný ve 2. NP atraktivního rezidenčního projektu Port Karolína. V ceně je zahrnut také sklep o výměře 6,7 m2 umístěný ve 2. PP.

Ateliér má obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu s vanou, praktickou komoru a prostornou vstupní chodbu. Ateliér je vybaven kuchyní na míru, se spotřebiči Whirlpool (vestavěná lednice, myčka, sklokeramická deska,trouba, mikrovlnka). V komoře je přípojka na pračku a také dostatek prostoru pro uložení potřebných věcí. Ve vstupní chodbě je počítáno s místem pro velkou skříň. Na lodžii o výměře 5,3 m2 je dostatek prostoru na ranní či odpolední posezení u kávy. Dřevěné podlahy, kvalitní dlažba, obklady a sanita podtrhují moderní styl bydlení. Bezpečnostní vstupní dveře a kvalitní okna pak zaručí pocit jistoty a bezpečí. Rezidence splňuje parametry pro energetický štítek B - velmi úsporná budova.

Atraktivní pražská čtvrť Karlín nabízí svým obyvatelům veškerý komfort. Dostatek zeleně, místa pro relaxaci (Kaizlovy sady, Rohanský ostrov, pobřeží Vltavy). Karlín je znám svojí bohatou nabídkou restaurací, kaváren a bister. V docházkové vzdálenosti naleznete kompletní občanskou vybavenost (obchody, fitness, školy a školky, dětské hřiště, sportoviště, lékař, atd.) Obrovskou výhodou je skvělá dopravní dostupnost. Pouhé 3 min. Vám zabere přesun na zastávku metra B -Křižíkova; nebo na zastávku tramvaje či autobusu. Centrum Prahy je potom dostupné pěšky za cca 10 min.

Ke společným prostorám patří také krásně navržená střešní terasa s úchvatným výhledem na Prahu. V prostoru podzemních garáží jsou potom k dispozici místnosti pro úschovu a čištění kol.

Atelier je nejen díky své poloze vynikající investicí. Blízkost kancelářských budov River diamond, Danube House, Main Point, Rustonka aj. zaručuje stabilní poptávku po pronájmu.

Doporučuji si byt prohlédnout pomocí 3D virtuální prohlídky, kterou vytvořila společnost Virtualspaces. Pro spuštění prohlídky zkopírujte tento odkaz do Vašeho prohlížeče: https://my.matterport.com/show/?m=J4dXdynEehF

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588216
Dispozice2+kk
Dostupné od18. 6. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřižíkova
🚶 167 m (2 min)
PoštaPraha 86
🚶 421 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 148 m (2 min)
BankamBank
🚶 60 m (1 min)
RestauraceONE Cafe Karlín
🚶 46 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 233 m (3 min)
Škola1. KŠPA
🚶 736 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 2 599 m (6 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 389 m (5 min)
Hřiště
🚶 467 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.