Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1002 m² bez realitkyKácova Lhota, Kozmice - Kozmice u Benešova, Středočeský kraj

Rezervováno
Kácova Lhota, Kozmice - Kozmice u Benešova, Středočeský kraj
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji pozemek 1002 m2, určený k výstavbě RD, se nachází v obci Kozmice (okres Benešov). Pozemek se nachází mezi současnou zástavbou, zahradami a lesem. Je mírně svažitý na severovýchod, ale přístup je od jihu s výhledem na les.

Obec Kozmice vzdálené 34 km jihovýchodně od okraje Prahy. Předností obce je výborné spojení na Prahu (20 min. jízdy autem do Prahy) —  napojení na dálnici D1, cca 3 minuty jízdy autem, EXIT 34 a dále dostupnost okresního města Benešov vzdáleného 10 km (10 min. jízdy autem do Benešova). 

Inženýrské sítě na pozemku: elektřina, vodovod, kanalizace, dešťová kanalizace na odvodnění komunikací. Je vybudováno veřejné osvětlení, chodníky, komunikace (zámková dlažba). 

Občanská vybavenost v obci: pošta, obecní úřad, hospoda, koupaliště, fotbalové hřiště, výrobna lahůdek a uzenin. Základní a Mateřská škola se nachází v Teplýšovicích - 1.8 km (2 minuty jízdy vozem). V okolí je mnoho vyžití hlavně pro milovníky přírody, vodní turistiky, kulturních památek, jízdy na koních atd..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591472
Dostupné od23. 1. 2020
Plocha 1 002
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.