Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNovobohdalecká, Praha - Michle

Novobohdalecká, Praha - MichleVýtah • Garáž
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu velice prostorný, částečně zařízený byt o dispozici 2+kk o rozloze 50 m2 obytné plochy, v 6 nadzemním podlaží s krásným výhledem na Prahu v moderním novostavbovém komplexu z roku 2005 se společným vnitroblokem s parkovou úpravou v Praze 10 Michli (Bohdalci).

V bytě je (i) vstupní předsíň s prostornou vestavěnou skříní, (ii) samostatná koupelna s vanou se skleněnou zástěnou a umyvadlem a pračkou (iii) samostatné WC, (iv) velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací sedačkou (ikea) a (v) ložnice s manželskou postelí a vestavěnou skříní. Kuchyňský kout je oddělený od obývacího prostoru barovým pultem s integrovaným osvětlením a je vybavený vestavěnou kuchyňskou technikou (dřez s baterií, lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, odsavač par, elektrická pečící trouba. Podlahy bytu jsou plovoucí v obývacím pokoji a předsíni, v ložnici je koberec.

Okna obývacího pokoje jsou orientovaná na západ, tj. velmi prosluněná část bytu. Okna ložnice jsou na východ do klidného vnitrobloku. K bytu je garážové stání v 1 podzemním podlaží domu, přístupné výtahem.

Popis okolí: Nedaleko Bohdalce se nachází hypermarket Kaufland, Baumax a velké obchodní centrum Eden a také sportovní areál Slávia Praha s plaveckým bazénem a zimním stadionem. Byt je výborně dopravně dostupný na Jižní spojku, městský okruh, městský okruh a na něj navazující výpadovky z Prahy. Také velmi dobře dostupný na MHD: 8 min. pěšky na bus zastávku Bohdalec (linky 101, 135,136, 150 a 213), odkud jen 6 min. na metro A Želivského nebo 15 min. na metro C Kačerov. Dále nedaleko tram zastávka Slavia - linky 4, 6, 7, 22 a 24.

Byt celý čerstvě bíle vymalovaný bude připraven k nastěhování od 1.3. 2020.

Cena 14.000,-Kč + 4.000,-Kč poplatky.

Volejte na tel.č. 608372003

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594470
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha50
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.