Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyPreslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Preslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu nově rekonstruovaný byt 3+kk (dříve 3+1), 75 m² Brno Pisárky, Preslova 302/33. Zděný bytový dům ze 70.let je situován do klidné vilové čtvrti nad brněnským výstavištěm, a je obklopen zelení a vzrostlými stromy.

Byt se nachází v 2. patře třípatrového domu bez výtahu a nyní prošel komplexní rekonstrukcí, která byla provedena ve vyšším standardu. Všechny el. spotřebiče a další instalační prvky jsou zcela nové, nepoužité a od renomovaných značek. Vše je nové: okna – plastová trojskla, bezpečnostní vstupní dveře, interiérové dveře, elektrické rozvody, LED osvětlení, veškerý vestavěný nábytek a kuchyň byly vyrobeny na zakázku, nové omítky, jednotná vinylová podlaha v dřevěném dekoru, jednotný velkoformátový obklad v koupelně a na WC.

Byt je slunný a má dva samostatné balkóny situované na jižní stranu s krásným výhledem do zeleně a okolí. Skládá se ze dvou samostatných pokojů a velkého obývacího pokoje, který je volně průchozí do prostorného a bohatě dimenzovaného kuchyňského koutu se sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou a mikrovlnou troubou, myčkou a velkou lednicí s mrazákem (AEG, Gorenje). Z prostorného zádveří je vstup do bohatě vybavené koupelny se zděným sprchovým koutem (Grohe, Laufen), kde je i pračka a sušička. Další vstup je na samostatné WC (Geberit) a do jednoho z pokojů s balkonem a prostornou šatní skříní. V zádveří je vestavěná šatní skříň, botník a věšáková stěna s úložným prostorem. Druhý samostatný pokoj bez balkonu je koncipován jako ložnice s velkou vestavěnou šatní skříní. Byt není vybaven dalším volně stojícím nábytkem. Vytápění je centrální a teplou vodu zajišťuje nový el. bojler.

K bytové jednotce náleží i sklep a blízká garáž, kterou je možné si také pronajmout.

Měsíční nájemné 22 000 Kč + záloha na energie 3500 Kč, vratná kauce 40 000 Kč.

S ohledem na legislativní požadavek musí být nemovitost označena v energetické třídě G.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu595684
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.