Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 56 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Slezská, Praha - VinohradyVýtah
Cena8 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 582 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt se nachází v nejlukrativnější části Prahy, na Vinohradech u náměstí Jiřího z Poděbrad v dochozí vzdálenosti do centra města (15 min pěšky na Václavské náměstí), skvěle dostupný (metro Jiřího z Poděbrad i zastávky tram za rohem). V okolí je výborná občanská vybavenost - školy, školky, supermarkety, restaurace, mnoho kaváren, farmářské trhy, knihovna, obchodní centrum Flora... Výhodou je i blízkost parků - Sady Svatopluka Čecha, do 10 min pěšky Riegrovy sady, Parukářka, Gröbovka...

Samotný byt je umístěn v nejvyšším podlaží klasického vinohradského domu s výtahem. Jedná se o půdní vestavbu bytu 3+kk o rozloze 56 m2 s terasou 6 m2 . Byt byl vybudován v roce 2009 a je v osobním vlastnictví.

V bytě je obývací pokoj s kuchyňským koutem, s francouzským oknem a s terasou, tento pokoj je orientovaný na jih do tichého zeleného dvora se vzrostlými stromy, prostorná, udržovaná zahrada patří k domu. V pokoji je nainstalována klimatizace s tepelným čerpadlem, na oknech jsou venkovní automatické regulovatelné žaluzie. Výhled z terasy je na střechy okolních domů a zčásti i na centrum města (Petřín, Strahov atd.). V obývacím pokoji je také kuchyňská linka s varnou deskou, troubou, myčkou, digestoří, ledničkou.

V bytě jsou dále dva malé pokoje užívané jako ložnice a dětský pokoj. Tyto pokoje jsou menší a mají zkosené stropy, nicméně mají vikýřová okna (nikoli střešní) s krásným výhledem na blízký kostel Nejsvětějšího srdce Páně a Žižkovskou věž a vzdálené pražské čtvrti. V ložnici jsou zrcadlové vestavěné skříně. V dětském pokoji je jedna vestavěná skříň. Vstupní předsíňka je menší, také má jednu vestavěnou skříň, bezpečnostní dveře.

V koupelně spojené s WC je vana a další úložné prostory.

Byt byl realizován v poměrně vysokém standardu, podlahy, parapety i dveře - vše masivní dub, dveře do pokojů (v obýváku posuvné) jsou v kombinaci s mléčným sklem, dřevěná eurookna - dvojsklo se zesíleným rámem.

Jde o velmi příjemné a pohodlné bydlení, byt má skvělou dispozici, dobře vyřešené úložné prostory, působí vzdušně, je světlý, prosluněný.

K bytu náleží také sklepní kóje o velikosti cca 4 m2.

V domě před nedávnem proběhla rekonstrukce společných prostor, byly nově zbudované sklepy, výtah je z roku 2009. Sdržení vlastníků funguje bezproblémově. Poplatky jsou nízké - zálohy (pro 3 lidi) jsou nyní 2005,- Kč, fond oprav je 1055,- Kč plus elektřína dle spotřeby (včetně vytápění a ohřevu TUV) cca 2000,- Kč.

Byt je ideální pro bydlení mladého páru či rodiny s jedním dítětem, v případě dlouhodobého pronájmu je možná výnosnost 23-25.tisíc (nyní je pronajat), v případě krátkodobých pronájmů ještě výrazně vyšší.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596129
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníElektrické
Užitná plocha56
Dostupné od1. 6. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.