Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyPavlíkova, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj

Pavlíkova, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+1+nika+zamykatelné zádveří.Pokoje jsou neprůchozí, WC samostatné. Nika může sloužit jako pracovna, ložnice nebo úložný prostor. Okna jsou orientovaná na západ. Díky dobré pozici bytu jsou náklady na vytápění velmi nízké a odpovídají požadavkům na nízkoenergetické domy.

Kuchyňská linka je zánovní, s elektrickou troubou, varnou deskou, mikrovlnkou. V pokojích jsou plovoucí podlahy - obývací pokoj s nikou, ložnice. V kuchyni, koupelně se sprchovým koutem, WC a chodbě je dlažba.

Vybavení tvoří šatní skříň, komoda, dvě skříňky. V kuchyni je stůl, dvě židle, nějaké nádobí a spotřebiče. V obývacím pokoji je televizní stolek a dvě police. V nice je sušák na prádlo. Po domluvě s majitelem je možné vybavení vystěhovat nebo naopak byt dovybavit.

V domě je prostorná kolovna. K bytu náleží jeden sklep v 1. NP domu a jedno parkovací stání před domem, k domu pak posezení a venkovní krb. Zastávka MHD je blízko domu. V blízkosti večerka, pekárna, hřiště na míčové hry, houpačky, pískoviště, sauna, restaurace, masážní centrum. V bezprostřední blízkosti les a na Olešnou je to 15 min pěší chůzí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu596502
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha63
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.