Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m²Tyršova, Praha - Nové Město

Tyršova, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Cena4 830 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 484 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk a celkové ploše 40 m2 na skvělé adrese v ul. Tyršova 1833/9, Praha 2, Nové Město. Byt je zkolaudovaný jako nebytová jednotka. Jednotka se nachazi v 1 NP cihlového domu. Okna bytu vysoko nad zemí asi 3 metry.

Ze dvou oken bytu máte výhled na útulné tiché nádvoří se zahrádkou, relaxační zónu, dobře udržované záhony a letní fontánu.

Rozložení: obývací pokoj, samostatná ložnice, kuchyň oddělená od obývacího pokoje, koupelna se sprchovým koutem a WC, má okno. Společně s bytem se prodává nábytek.

Před rokem byla v bytě provedena rekonstrukce, kdy se položila nová podlaha, stěna, stoupačky a byl nainstalován nový elektrický kotel.

Kompletní rekonstrukce domu proběhla v roce 2018: nové vstupní dveře a krásná vstupní hala, dům je střežen kamerovým systémem, kancelář správcovské společnosti je ve stejném domě, takže dům je denně monitorován a udržován.

Dům se nachází v jedné z nejdostupnějších částí Prahy 2, kde se překvapivě spojuje atmosféra starého města a energie moderní metropole. To je důvod, proč zde žijí rodiny s malými dětmi, starší a mladí lidi.

Parkování pro rezidenty před domem vám umožní pohodlně zaparkovat auto.

Dopravní spojení zajištěno metrem a tramvajemi ze zastávky I.P.Pavlova, nacházející v 5 minutách chůze od domu. V okolí se nachází supermakety Tesco, Žabka a Billa a take mnoho restaurací. Údaje k energetické náročnosti jsou k dispozici.

Na tuto nemovitost je možné poskytnout hypoteční úvěr od banky.

We offer for sale apartment 2 + kk with a total area of ​​40 m2 at a great address in the street Tyršova 1833/9, Prague 2, Nove Mesto. The apartment is approved as a non-residential unit. The unit is located on the 1st floor of the brick house. Apartment windows high above the ground about 3 meters.

The two windows of the apartment overlook the cozy quiet courtyard with garden, relaxation area, well-kept flower beds and a summer fountain.

Layout: living room, separate bedroom, kitchen separated from the living room, bathroom with shower and toilet has a window. Furniture is sold together with the apartment.

A year ago, the apartment was reconstructed, laying a new floor, wall, riser and installed a new electric boiler.

Complete reconstruction of the house took place in 2018: new entrance door and beautiful entrance hall, the house is guarded by CCTV, the management company office is in the same house, so the house is monitored and maintained daily.

The house is located in one of the most accessible parts of Prague 2, where the atmosphere of the old town and the energy of the modern metropolis are surprisingly connected. That is why families with young children, older and young people live here.

Parking for residents in front of the house allows you to conveniently park your car.

Transport links provided by metro and trams from I.P.Pavlova stop, located 5 minutes walk from the house. There are supermakets Tesco, Frog and Bill and many restaurants nearby. Energy performance data available.

It is possible to provide a loan from the bank for this property.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu600382
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 20 m²
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDI. P. Pavlova
🚶 160 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 547 m (7 min)
ObchodŽabka
🚶 138 m (2 min)
Banka
🚶 231 m (3 min)
RestauraceEtnosvět
🚶 48 m (1 min)
LékárnaLékárna v Rumunské
🚶 178 m (2 min)
ŠkolaChristian International School of Prague
🚶 398 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Čtyřlístek
🚶 468 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 654 m (8 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 704 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.