Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyDittrichova, Praha - Nové Město

Dittrichova, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč


Pronájem luxusního bytu 3+kk vysokého standardu bydlení o velikosti 93 m2, který se nachází ve prvnim patře nádherně zrekonstruovaného historického domu s výtahem, v blízkosti Masarykova nábřeží.

Při rekonstrukci a vybavování bytu byly použity nejmodernější novinky z dílny italského designera Giorgio Grossana a celkový interiér dotvářen designérem Enrikem Kellerem.

Zachování veškerých architektonických prvků domu i bytu v původním charakteristickém stylu. V bytě jsou původní dřevěné parketové podlahy, dlažba v kuchyni a jídelně, v koupelně i na WC a na chodbě.

Po vstupu do bytu se octnete v dlouhé vstupní chodbě, ze které vedou dveře do jídelny a plně vybavené kuchyně s oknem do tichého dvora (varná deska, lednice, trouba, myčka, mikrovlnná trouba). Kuchyň je také vybavena veškerým nádobím a sklenicemi nejvyšší kvality. Z chodby dále vedou dveře do luxusní koupelny se sprchovým koutem a dvou-umyvadlem a další dveře pak do separátního WC.

Z chodby se projde do první prostorné ložnice (32 m2) odtud pak se dále projde do 2. ložnice. Druhá ložnice má rovněž vchod na chodbu.

Celý velmi světlý byt je navržen v moderním, plně funkčním stylu – je vybaven do posledního detailu včetně klimatizace, podlahového vytapeni rychlé wifi, pračky, myčky apod. tudíž umožňuje okamžité nastěhování a bydlení. Byt byl navržen a vybaven tak, aby vyhovoval potřebám a očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

Lokalita u Jiráskova náměstí a Masarykova nábřeží poskytuje unikátní spojení výhod centra města a zároveň klidnější části u řeky. V okolí veškerá občanská vybavenost-nemocnice, školy, školky, služby…Nesmírnou výhodou bytu je pěší dostupnost na MHD - 2 minuty na metro B i na tramvajové i autobusové linky na Karlovo náměstí. Václavské nám je vzdáleno pouze 8-10 minut pěší chůze, Karlův most 7 minut chůze.

Byt je volný k nastěhování ihned

Poplatky 750 kč/osobu + energie a plyn

Jestliže sháníte pronájem na méně než na rok, kontaktujte nás. Disponujeme i byty, kde nabízíme možnost pronájmu i na kratší dobu.

V případě jakýkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat na tel. číslo +420 722908 923

Máte jedinečnou možnost stát se prvním nájemcem unikátního bytu přímo v centru Prahy!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu604184
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha93
Dostupné od21. 4. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiráskovo náměstí
🚶 151 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 297 m (4 min)
ObchodMinimarket
🚶 213 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 325 m (4 min)
RestauraceNova Pinta
🚶 16 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 387 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Resslova
🚶 209 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 461 m (6 min)
SportovištěEXPRESKA
🚘 1 218 m (4 min)
Hřiště
🚶 455 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.