Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyKobližná, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Kobližná, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné14 990 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce18 090 Kč


Nový byt s velkou terasou!

Moderní a komfortní byt vybavený k nastěhování v úplném centru města s množstvím restaurací a obchodů. Prostorný 1+kk byt s okny směřujícími do vnitrobloku - na terasu. Uvnitř vnitrobloku je jezírko, které patří k letní zahrádce kavárny Lavaza.

Byt má vstupní chodbu s velkou skříní, kam si můžete uložit oblečení. Botník v chodbě využijete na okapání a věšák na kabát. Kamerový systém otvírání dveří, pro příjemnější vpuštění hostů do budovi a velké zrcadlo naproti vstupním dveřím. Koupelna s prostorným sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a pračkou. Ručníky se Vám budou nahřívat na topném žebříku.

V hlavní místnosti je černá kuchyňská linka s vestavěnou lednicí a 2 plotýnkovým vařičem, pro pohodlnou přípravu jídla a nádobí můžete umýt v myčce. Byt je vybaven pračkou.

Druhá část hlavní místnosti slouží k práci a relaxaci. Jídelní stůl s židlemi a protorná postel s matrací. V chladných dnech můžete číst knihu a pít čaj z křesla při balkónových dvěřích.

Byt se nachází na 2 poschodí a je absolutně bezpečný díky bezpečnostním dveřím, recepci uvnitř budovy a kamerovým systémem společných prostor. Výtah uvnitř budovy.

Měsíční nájem činí 14990 CZK + 2 600 CZK záloha na energie. Byt je ideální pro 1 osobu. Nejkratší smlouvu můžeme připravit na 3 měsíce, preferujeme ovšem delší nájem.

- 5 min chůze od supermarketu Billa

- zhruba 10 min chůze na Hlavní nádraží

- 3 min chůze k Mahenovu divadlu

- 3 min chůze na Náměstí Svobody

- 3 min na tramvajové zastávky Malinovského náměstí a Náměstí Svobody

New apartment with a terrace!

Modern and comfortable living built with an emphasis on detail in the city center with an abundance of restaurants, shops, and other amenities! Spacious studio apartment with windows views to the calm yard - with terrace. Inside the yeard is a small lake with cafe Lavaza.

The apartment has an entrance hall with a big wardrobe for your clothes and a shoe cabinet for your shoes. You can check yourself in the big mirror in the entrance hall and you can open the building from your apartment and check who is going to visit you by the camera system. The whole building has a camera system security device to make sure that you are in good hands.

You can take a shower in the bathroom that is equipped as well by the wash-basin, toilet, and washing machine. If you like to jump after the shower to hot towels the bathroom heater is an advantage.

The main room consists of 2 parts. One for work and second for relaxing. The working part has a kitchen unit with hotplates, fridge, sink. To keep your place clean all the time you can use a dishwasher. All the electrical device is hidden so it makes apartment look even tidier. There is a dining table with 2 chairs that can be as well used as your working place. If you have some books or photos that you love to have always-on your eyes, above the dining table is a shelf for it.

The second part of the room has a bed so you can relax. If you like to have a really dark place for your sleeping, you enjoy curtains that protect perfectly. During the rainy days, you can watch the outside calm yard from the armchair with a cup of tea.

The apartment is in the second floor of the building with an elevator. The monthly rent is 14 990 CZK. Utilities are 2 600 CZK. The apartment is ideal for one person and we prefer long term contracts.

- 5 minutes walk from Billa supermarket

- about 10 minutes walk to Central Station

- 3 min walk to Mahen Theater

- 3 min walk to Náměstí Svobody

- 3 minutes to the tram stops Malinovského náměstí and Náměstí Svobody

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu607685
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha34
Dostupné od11. 5. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Svobody
🚶 196 m (2 min)
PoštaBrno 1
🚶 395 m (5 min)
ObchodMlsná holka
🚶 26 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 23 m (0 min)
RestauraceVeselá čajovna
🚶 26 m (0 min)
LékárnaLékárna Na Kobližné
🚶 67 m (1 min)
ŠkolaZŠ Husova 17
🚶 271 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚶 812 m (10 min)
SportovištěCity Gym
🚶 211 m (3 min)
Hřiště
🚶 494 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.