Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 59 m² bez realitky5. Května, Praha - Nusle

5. Května, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky
Cena6 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 290 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1, 59m2, ve 2. patře cihlového domu v Nuslích, Praha 4, ulice 5.května. Dispozice bytu se skládá z předsíně, ze které je vchod do malé oddělené kuchyně bez dveří, dále 2 samostatné místnosti (aktuálně obývací pokoj s ložnicí a druhý pokoj dětský), samostatná koupelna, záchod a malá technická místnost na pračku a čistící prostředky. Ložnice je orientovaná na východ, obývací pokoj na západ. Byt je po celkové rekonstrukci (nové dveře, včetně vstupních, nová koupelna, nové podhledy s bodovým osvětlením, nová kuchyň IKEA, zateplení a zvuková izolace bytu). Plastová okna, která zajišťují udržení tepla i klid od rušné hlavní magistrály a vozovny tramvají. Vytápění je pomocí vlastního kotle. K bytu se váže právo výhradního užívání sklepní kóje. Skvělá dopravní dostupnost (zastávka tramvaje u domu, 5 minut na Václavské náměstí z metra Pražského Povstání) a občanská vybavenost (ZŠ, MŠ v těsné blízkosti). A je to jen malý kousek na Vyšehrad, kde se Vám bude krásně relaxovat. V případě zájmu mě kontaktujte a pošlu videoprohlídku bytu ať neztrácíte čas než se rozhodnete přijít osobně. Poplatky el.energie 800czk, topení 1500czk.

I am offering a flat 2+1, 59m2, located on the 2nd floor of the building in Prague 4, Nusle, 5.kvetna street. Byt is consisted by small entrance hall, small kitchen without doors, 1 bedroom and 1 living room, at the moment 2 in 1 (livingroom + bedroom). Toilet and bathroom are standalone. Bedroom is oriented on East side, Living room on West side. Flat is after renovation (new doors, including the entrance big doors, new bathroom, lightning in entrance hall, new kitchen IKEA, acoustic walls. Plastic windows and isolation ensuring temperature of the flat and reducing noise from the main street and tram depo. Location is very nice and tram stop is just around the corner, metro station is located 6 minutes by walk - Prazskeho Povstani. 5 minutes distance to main Wenceslaw square. Few minutes away from different parks (Vysehrad, Kavci hory and Jezerka). In case of any question, feel free to contact me on email and I will send you panoramatic video of the flat, that you dont waste your time before you will decide to come to see it. 800czk electricity + 1500czk heating.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610253
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha59
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 160 m (2 min)
PoštaPraha 4
🚘 2 037 m (4 min)
Obchod
🚶 488 m (6 min)
BankaČSOB
🚶 477 m (6 min)
RestauraceBistro u Gogi
🚶 15 m (0 min)
LékárnaLékárna u sv. Pankráce
🚶 495 m (6 min)
ŠkolaZŠ Sdružení
🚶 778 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 389 m (5 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 367 m (4 min)
Hřiště
🚶 556 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.