Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyNa Stezce, Praha - Vršovice

Na Stezce, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Cena8 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 108 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rekonstruovaný byt 3+kk v osobním vlastnictví o výměře 92 m² plus 2,1 m² sklepa. Tento prostorný byt je situován v pátém nadzemním podlaží cihlového domu v pražských Vršovicích – Kubánské náměstí v místě s perfektní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Má ideální dispozici – tři neprůchozí místnosti (orientace SZ a V), nadstandardně velkou předsíň se dvěma samostatnými šatnami, koupelnu a samostatné WC.

Ve vnitrobloku je příjemný parčík na procházky s dětským hřištěm. Na Kubánském náměstí se pořádají kulturní akce, vč. pravidelných farmářských trhů. Část náměstí je vyčleněna pro psí park, kde můžete své mazlíčky vypustit na volno. V pěší vzdálenosti se nachází plavecký stadion a zimní stadion (5 minut), OC Eden a volnočasový areál Gutovka s širokou nabídkou aktivit (10 minut).

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2018, včetně elektrických rozvodů a navýšení jističů. V bytě jsou nové bezpečnostní dveře zn. Adlo, podlahové vytápění v kuchyni a koupelně, designová svítidla (zn. Foscarini a Marset), designové obklady a ručně vyráběná mramorovo-betonová dlažba z Maroka. Baterie jsou od renomovaného výrobce Hansgrohe. Byt je vybavený nadstandardně velkou vanou, novou kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči od zn. Electrolux. Kouzlo bytu podtrhuje zachovalá originální parketová podlaha ve všech obytných místnostech a v obývacím pokoji pak francouzské okno. Byt má plastová okna, v domě jsou rekonstruované stoupačky (vertikální svody) a také nový výtah.

V bezprostřední blízkosti domu je tramvajová zastávka (tram 6,7,22,24): metro "A" Strašnická (4 minuty), Náměstí Míru a I.P.Pavlova (11 min), Anděl (22 min). Nedaleko je také autobusová i vlaková zastávka, ze které se dostanete na Hlavní nádraží za 10 minut. Pokud jezdíte autem, v blízkosti máte rovněž nájezd na městský okruh (Jižní spojka) nebo D1.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu610840
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha92
Dostupné od15. 6. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 162 m (2 min)
PoštaPraha 105
🚶 276 m (3 min)
Obchod
🚶 202 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 15 m (0 min)
RestauraceStará kotelna
🚶 223 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 279 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Omská
🚶 427 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Vladivostocká
🚶 348 m (4 min)
SportovištěPlavecký bazén Slavia
🚶 307 m (4 min)
Hřiště
🚶 68 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.